Αφροδίτη Λιάντου: Η συγκατοίκηση με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και τα σχέδια γάμου (video)
Συζούμε με το αγόρι μου, είπε η ηθοποιός και εξήγησε πως αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και αποκάλυψε ότι είναι μαζί 1,5 χρόνο τώρα.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.
Όπως είπε: «Όταν γύρισα από το πανεπιστήμιο έμενα για ένα διάστημα στου Ζωγράφου, μετά έφυγα Κύπρο και στον 2ο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο νοικιάσαμε ένα σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου, εγώ και ο Αλέξανδρος».
Και πρόσθεσε σχετικά με τη συγκατοίκηση: «Αυτός είναι που κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο.
Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορωνοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο».
Για τις ερωτήσεις που αφορούν ένα ενδεχόμενο γάμου, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Σίγουρα αν είσαι χρόνια με τον άλλον – εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί – μπορεί να προχωρήσει η σχέση, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα».
Για τα επαγγελματικά της, η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε: «Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη “Γη της Ελιάς”, μόνο για θέατρο. Δεν ξέρω γιατί. Εγώ δεν έχω ιδέα για τις φήμες που με ήθελαν σε σειρά της ΕΡΤ. Μπορεί και γι’ αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι’ αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε. Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρουλάκης: Η κοινωνία είναι στο πλευρό των αγροτών – Η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη μας
- Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ για τον εξάδελφο της που συνελήφθη – «Μετά τη δολοφονία ένιωθε βασιλιάς» (βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει σε γιορτινή διάθεση και χορεύει σε ρυθμούς latin (εικόνες&βίντεο)
- Εlaina: Το δημόσιο ευχαριστώ του «Συλλόγου Αγίου Ανδρέα» για την προσφορά της ερμηνεύτριας στην ανέγερση του Ναού στη Νέα Υόρκη (βίντεο)
- GNTM 2025: Απόψε, Τετάρτη 10.12.25 στις 21.00 – «BalloonBodies», η δοκιμασία – έκπληξη για τα μοντέλα – Τρέϊλερ
- «The Floor»: Στην καρδιά της αρένας: 20 παίκτες μάχονται για μια θέση στον μεγάλο τελικό
- ΥΠΑΑΤ: Στα €3,8 δισ. οι καταβολές το 2025 – Τα μόνιμα μέτρα στήριξης των αγροτών
- Σε αίθουσα Γιώργου Παπαστεφάνου μετονομάζεται η ταινιοθήκη της ραδιοφωνίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook