Θέση πήρε ο Γιάννης Στάνκογλου, μετά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει για την υποτιθέμενη σχέση του με γνωστή παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν χτες με αφορμή την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha που αναφέρθηκε σε υποτιθέμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, με γνωστή γυναίκα από το χώρο της τηλεόρασης.

Και ενώ ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή, φέρεται να είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, τόσο ο ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια το αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», μετέφερε η εκπομπή του OPEN «Πρωϊνό ΣουΣΟΥ» μέσα από συνέντευξή του στην On Time.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες
Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας μια αιχμή για τις φήμες που κυκλοφορούν. Φωτογραφήθηκε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του και ανέβασε το στιγμιότυπο στο προφίλ του. «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook