«Σίγουρα δεν ξέρω πού αναφέρεται και δε με ενδιαφέρει. Δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται σε εμένα», είπε η ηθοποιός .

Τη δική της απάντηση στο «ελάφι» του Γιώργου Λιάγκα έδωσε η Μαρία Κορινθίου.

Όπως είπε :
«Δεν ήμουν προσωπική επιλογή του Γιώργου Λιάγκα αλλά του εμπορικού τμήματος του καναλιού», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου για την ένταξη της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 από την οποία στη συνέχεια αποχώρησε, προκαλώντας αρκετές συζητήσεις.

Η Μαρία Κορινθίου είπε αρχικά: «Κάτι πήρε το αυτί μου. Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι; Σίγουρα δεν είμαι ελάφι. Δε ξέρω πού μπορεί να αναφέρεται, η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει και πού αναφέρεται αλλά δεν αισθάνομαι ότι αναφέρεται σε εμένα. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να λέω τα ίδια και τα ίδια, ενεργειακά κουράζομαι. Όσο περνούν τα χρόνια και η ζωή, κάνεις τους απολογισμούς σου. Υπάρχουν τα καλά, τα κακά, αυτά που πρέπει να αντιμετωπίζεις, αυτά που σου δίνουν κάποια μαθήματα».

Στην ερώτηση για το αν πήγαινε καλεσμένη στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου έβαλε τα γέλια. «Ποιος ξέρει; Σε γενικές γραμμές δεν έχω τίποτα με κανέναν. Σε γενικές γραμμές. Και εκεί που έχω, απομακρύνομαι» είπε χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα ο Γιώργος Λιάγκας έχει λόγο στους συνεργάτες του. Είναι ο κεντρικός παρουσιαστής» πρόσθεσε στη συνέχεια και ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει και για την αποχώρηση ενός ατόμου. «Παρουσιαστής είναι, εκπομπή του είναι» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

Στο τέλος των δηλώσεών της, η Μαρία Κορινθίου έκανε μία θερμή παράκληση προς τα Μέσα: «Θα παρακαλέσω στις δηλώσεις να μην κόβουμε αυτά που λέμε από την αρχή για να δημιουργούμε εντυπώσεις. Να τα λέμε όλα. Κάπου αναφέρθηκε ότι εκτίθεμαι. Δεν ήταν στις δηλώσεις για το ελάφι. Εκτίθεμαι γιατί τόλμησα και είπα τη γνώμη μου, που φυσικά η γνώμη μου δεν ακούστηκε όλη, αλλά μία ατάκα στο τέλος. Να τα παίζετε όλα για να μην εκτιθέμεθα… Αλλιώς εκτίθενται άλλοι».

Τι είχε πεί ο Γιώργος Λιάγκας για το …»ελάφι»

“Εγώ κρίνομαι πιο πολύ από εσάς κι αμείβομαι πιο πολύ από εσάς. Δίκαιο είναι. Από εκεί και πέρα, όπως εγώ κρίνομαι αυστηρά για το αν θα συνεχίσω ή όχι, κι εγώ έχω το δικαίωμα να κρίνω αυστηρά κι εντίμως τους συνεργάτες μου. Έτσι δεν είναι; Κι αν κάποια στιγμή κρίνω ότι αυτό το ελάφι δεν ταιριάζει με την ομάδα μας, σημαίνει ότι κάνω μπούλινγκ στο ελάφι;

Ξαφνικά είναι κακός ο Λιάγκας που έφαγε το ελάφι. Αν το ελάφι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει; Το προστάτευσα το ελάφι, δεν το έφαγα! Γιατί αν το ελάφι δεν μπορούσε, θα εκτίθετο καθημερινά. Το ελάφι θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή και να σταματήσει να μιλάει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το ρημάδι το ελάφι. Κάθε μέρα κυρία Ζορκάδη! Κι αν θέλει να μιλήσει, ας πει και όνομα!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook