Δήμος Αναστασιάδης: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, δεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία σχέση ζωής» (video)

«Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.
Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το «ασχημόπαπο» – καρδιοκατακτητή, το υπερεκτιμημένο σεξ και γιατί δεν θα πάει καλεσμένος στην Τζένη Θεωνά.
Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμφάνισή του και για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.
«Ήμουν ασχημόπαπο στο σχολείο. Είχα κατακτήσεις και φλερτ γιατί εξέπεμπα μία γοητεία. Θα ήθελα να με έχω μπαμπά, είμαι κάλος. Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ. Θεωρώ κωμικό να πάω στην εκπομπή της συντρόφου, Τζένης Θεωνά και να λέμε τα οικογενειακά μας», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.
«Δεν θα πάω ούτε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», γιατί πρώτη επιλογή μου θα ήταν η εκπομπή της Τζένης. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τηλεοπτικό, είναι έκτος πλάνου», συμπλήρωσε.
Ποια η γνώμη του για την απιστία;
Όπως αποκαλύπτει, «δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί άλλα είναι στη ζωή. Είναι πιο εύκολο να απατηθείς από το να απιστήσεις. όταν απατηθείς, άπλα φεύγεις».
Και συμπλήρωσε ο Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, σαφώς παίζει ρόλο σε μία σχέση ζωής άλλα όχι πρωταγωνιστικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ. Είναι λίγο χαζό να ξεκινήσεις μία σχέση ζωής μονό επειδή το σεξ είναι καλό».
Ο Δήμος Αναστασιάδης πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο καθώς και ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αναπάντεχα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
- «Μεγάλη πρόοδος με τη Ρωσία – Μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Φωτιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό – «Με πίεσαν να ομολογήσω» λέει τώρα ο 19χρονος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook