Απαντά για τις αντιδράσεις μετά τη συναυλία στον Βόλο. Σε πρώτη φάση είπα να την ακυρώσω αλλά μετά σκέφτηκα τον κόσμο. Θα μπορούσε να έλεγε «όχι», όπως έκανε άλλος τραγουδιστής, υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την απόφαση της να πάει στη συναυλία στο Βόλο.
Σε ανάρτησή της, το μεσημέρι της Δευτέρας 18/12, η ερμηνεύτρια επισημαίνει ότι ενώ αρχικά έστειλε επιστολή ακύρωσης της εμφάνισής της, στη συνέχεια –σε δεύτερο χρόνο- αποφάσισε να το κάνει σκεπτόμενη τους πολίτες του Βόλου που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη
«Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια! Είναι μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της χώρας μας. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιο κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», του σπουδαίου φίλου -συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς. Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου.
Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφή μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης.

Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει . Έτσι έγινε η συναυλία ,γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.
ΥΓ. Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις .Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη. Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία,Ειρήνη και Αγάπη».

Γιώργος Λιάγκας για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Έχει βγάλει λεφτά, θα μπορούσε να έλεγε όχι στον Αχιλλέα Μπέο»
Η κοινή φωτογραφία που έβγαλαν η Άλκηστη Πρωτοψάλτη με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, μετά τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης σχολιάστηκε στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως η ερμηνεύτρια έχει βγάλει λεφτά και θα μπορούσε να αρνηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Στη ζωή υπάρχει και η λέξη όχι. Εγώ ξέρεις πόσα όχι έχω πει; Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά γιατί είναι μία τεράστια καλλιτέχνιδα. Δεν είναι ότι της λείπουν και αν έλεγε ένα όχι».

«Έγινε πρόταση και σε άλλον πολύ μεγάλο καλλιτέχνη άνδρα και είπε όχι. Επικαλέστηκε λόγους δουλειάς. Μετά από τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Μπέου, δεν ήθελε να υπάρξει κάποια κοινή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον κ. Μπέο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook