Mε αναρτήσεις όλο νόημα αντέδρασαν η κόρη και ο γιός του Κωνσταντίνου Πλεύρη στη φημολογία ότι παντρεύτηκε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο 83χρονος νομικός και η 49χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time τη Δευτέρα 18/12 μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους και με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 10.

Η πρώτη αντίδραση μετά το δημοσίευμα για τον γάμο του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα ήρθε από τον γιό του, Θάνο Πλεύρη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, μετά από σχετική επικοινωνία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε πως «όχι μόνο δεν με προσκάλεσαν, αλλά εγώ δεν θα πήγαινα σε αυτόν τον γάμο».

Μετά τον αδελφό της , και η Φένια Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη στέλνει το δικό της μήνυμα όλο νόημα στον πατέρα της για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Αναρτώντας ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, η Φένια Πλεύρη αντιδρά για την επιλογή του 83χρονου πατέρα της να προχωρήσει σε γάμο με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Δείτε το μήνυμα της κόρης του Κωνσταντίνου Πλεύρη, όπως δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα
Μη γίνεσαι ρεζίλι
Τα νιάτα θέλουν έρωτα
Κι οι γέροι χαμομήλι» είναι οι στίχοι που ακούγονται στο απόσπασμα που κοινοποίησε η Φένια Πλεύρη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook