«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της» έγραψε μεταξύ άλλων

Έντονες προκάλεσε η ανάρτηση του Νίνο στη νέα δικτυακή πλατφόρμα Threads για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του τοποθέτηση.
Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;», έγραψε ο Νίνο.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook