«Με στεναχωρεί και με τρομάζει η επιστροφή του, πρέπει ο κόσμος να αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και τη δημοσιογράφο, Χαρά Μπουτσικάκη έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη, αλλά και για το νομοσχέδιο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, την περασμένη εβδομάδα εθεάθη με φιλικό του πρόσωπο, ντυμένος σπορ, να κάνει βόλτα στη Γλυφάδα.

Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις δηλώσεις του καθενός γιατί δεν θέλω να βλέπω μετά τις δηλώσεις μου να παραποιούνται. Εμένα η θέση μου είναι γνωστή, αγαπώ τους ανθρώπους και θέλω να κάνουν αυτό που θέλουν και να ζουν την αγάπη και την συντροφικότητά τους όπως επιλέγουν εκείνοι. Τώρα το γιατί ενοχλεί τον οποιονδήποτε πρέπει να το ψάξει μόνος του», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αναφερόμενη στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σχετικά με την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε: ««Δεν είδα μόνο τις φωτογραφίες από δημόσια έξοδο. Είδα και το Πρωτοχρονιάτικο ενός καναλιού, είδα πολλά… Είδα το καλοκαίρι σε επανάληψη μια σειρά…Σημασία δεν έχει τι πιστεύω εγώ, γιατί εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που έκανα. Σημασία έχει να τα βλέπει ο κόσμος και να αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω. Με στενοχωρεί και με τρομάζει κυρίως».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook