H ανάρτηση της ηθοποιού για το «Είσαι το ταίρι μου» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι» είχε κάνει πρεμιέρα στο MEGA πριν από 23 χρόνια και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Η Βίκυ Σταυροπούλου έγραψε ιστορία μέσα από τον ρόλο της «Στέλλας» ή της «Βίκυς» στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και τα λόγια της συνεχίζουν να είναι viral.

Με αφορμή την επαναπροβολή της σειράς από το MEGA φυσικά εξακολουθεί να έχει επιτυχία με τη Βίκυ Σταυροπούλου καθημερινά να λαμβάνει και σήμερα μηνύματα από ακόλουθους που το παρακολουθούν και «λιώνουν» στα γέλια με τις ατάκες της.

Με αφορμή, τη μεγάλη επιτυχία, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του.

Η ανάρτηση από τη Βίκυ Σταυροπούλου
«23 χρόνια πριν. Είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας, τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σας για το «Είσαι το ταίρι μου». Είναι τεράστια η αγάπη που έχουμε πάρει γι’ αυτή την δουλειά που άλλαξε την ζωή όλων όσοι είμαστε κομμάτι της. Πάντα θα έχει την υψηλότερη θέση στην καρδιά μου, πάντα θα ευγνωμονώ τον Θοδωρή μου, και πάντα θα συγκινούμε όταν παίζεται στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ για όσα λαμβάνω κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι σε όλους να… βρείτε το ταίρι σας, να χρειαστεί να τρίψετε φτέρνα, να ξυρίσετε πόδια και να απολαύσετε την ζωή… Να τολμάτε, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, να μένετε στην ουσία της ψυχής των ανθρώπων και να αγαπάτε βαθιά», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησής της στο Instagram η Βίκυ Σταυροπούλου.
Συνόδευσε την ανάρτησή της με δύο στιγμιότυπα από την αγαπημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook