«Μαγκιά μου αν κάνω προπαγάνδα για τα ομόφυλα ζευγάρια», είπε ο δημοσιογράφος

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε και στην ένταση με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, ενώ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί στη Μύκονο με τον σύντροφο του.

Αναφερόμενος , στον πατέρα Στυίανό Καρπάθιο που τον αποκάλεσε «διαστροφικό» λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού και υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι «έχουν θλίψη και μίσος» είπε αρχικά:

«Κοίταξε, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει από αυτό που ακούει, αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη δεν έχω σίγουρα, ούτε μίσος, τώρα αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κύριος Μητσοτάκης να το φέρει στη Βουλή, πραγματικά είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

Για την άποψη που ακούστηκε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια, ο παρουσιαστής σημείωσε: «Να στεναχωρηθώ; Όχι. Δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα, το να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα-ίσα προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον που θα μου τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει λοιπόν φέτος ό, τι και αν ακούσω, ακόμα και αν αυτό που ακούω με ενοχλεί, με στεναχωρεί, με θλίβει, να διατηρώ τη ψυχραιμία μου».

Και πρόσθεσε: «Τα μηνύματα που δέχτηκα στα social media μετά μου έλεγαν όλοι: “Τι καλά που στάθηκες!” και “με πόσο ήθος αντιμετώπισες αυτήν την επίθεση”

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφο του όταν ρωτήθηκε για το τι επιπτώσεις θα έχει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στην προσωπική του ζωή του: «Έχω αποδεχτεί μια πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο. Εκεί κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω πάρα πολύ να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως είχα κάνει και στο παρελθόν, με το πάρτι που είχα κάνει με το σύμφωνο συμβίωσης και επειδή η Μαρία [Μπακοδήμου]ήταν μία από τους 30, μπορεί να σε βεβαιώσει ότι σε αυτό το πάρτι δεν υπήρχε καμία θλίψη, δεν υπήρχε καθόλου μίσος, παρά μόνο λόγια αγάπης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook