Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Υπάρχουν άνθρωποι στην ελληνική showbiz που έχουν διπλή ερωτική ζωή» (video)
«Υπάρχουν άνθρωποι που τη μάχη για την αποδοχή του εαυτού τους, δεν μπορούν να τη δώσουν και προτιμούν να ζουν μία κρυφή ζωή», είπε
Τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, απάντησε στις «βολές» του Δημήτρη Παπανώτα, ενώ σχολίασε και τους celebrities που έχουν διπλή ζωή.
«Σαφέστατα υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή, συμβαίνει και θα συμβαίνει. Όλα ξεκινούν από την αποδοχή του εαυτού σου, πρέπει να καταλάβεις τι «σου συμβαίνει» και μετά να έχεις τα κότσια να αντιμετωπίσεις την κοινωνία. Υπάρχουν άνθρωποι που τη μάχη για την αποδοχή του εαυτού τους, δεν μπορούν να τη δώσουν και προτιμούν να ζουν μία κρυφή ζωή. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κατηγορώ, τους συμπονώ», τόνισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.
Η απάντηση του στις βολές Παπανώτα – Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ντορέτα Παπαδημητρίου
«Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του Παπανώτα γιατί είναι εξωπραγματικά. Όταν συμφωνώ με τα λεγόμενα κάποιου το επισημαίνω, δεν θεωρώ ακόμα και αν πρόκειται για άνθρωπο της γενιάς μου να πω ότι επηρεάζεται από εμένα. Υποθέτω ότι τα όσα είπε για μένα δεν τα είπε προσβλητικά αλλά χιουμοριστικά. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.
Για την Ιωάννα Μαλέσκου και την αποκάλυψή της ότι της ζήτησαν από τον ΣΚΑΙ να μην εμφανίζεται το σκυλάκι της στην τηλεόραση: «Είχα δει να εξαφανίζεται ξαφνικά το σκυλάκι της Ιωάννας από την εκπομπή, δεν είχα ρωτήσει όμως γιατί δεν έβγαινε στον αέρα».
Για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Εγώ τοποθετήθηκα γενικά για τα πρόσωπα που αποφεύγουν να σχολιάσουν στις κάμερες, χρεώθηκε όμως σαν να το λέω για τη Ντορέττα. Λυπάμαι αν την έβγαλα από το ύφος και το στιλάκι της. αν όμως οι δηλώσεις μου την κάνουν από εκεί που αποφεύγει τις κάμερες να σταθεί να μιλήσει, χαλάλι της».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παντρεύτηκαν Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ – Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πρώτη εκδρομή με την κόρη τους
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: Το prewedding γλέντι, το ζεϊμπέκικο του γαμπρού και της Τζένης Μπαλατσινού και τα σπασμένα πιάτα (βίντεο)
- Σπύρος Χαριτάτος: «Με έχουν απειλήσει για αγαπημένο μου πρόσωπο, ζητώντας μου να σταματήσω τη δουλειά μου» (βίντεο)
- Κρήτη: Προφυλακίστηκαν η 25χρονη μητέρα και ο σύντροφος της για την άγρια κακοποίηση της 3χρονη κόρης της – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το κοριτσάκι
- Σίσσυ Χρηστίδου: Η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη και η αντίδραση της
- Χρ. Κακλάμανης: Αν το ΠΑΣΟΚ ήξερε το πόρισμα Τυχεροπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ δεν θα κατέθετε αίτημα προανακριτικής (βίντεο)
- Επιχείρηση «Θερισμός»: Πώς το ελληνικό FBI χτυπά το οργανωμένο έγκλημα στις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πάνω από 17 εκατ. ευρώ η ζημιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook