Δύσκολες ώρες περνά η Φαίη Σκορδά μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της

Ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, έπειτα από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 72 ετών.

Η παρουσιάστρια, που έλειπε από την εκπομπή της «Fay’s Time» όλη την εβδομάδα, δεν είχε μιλήσει δημόσια για τη βαρύτατη απώλεια.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία με τον πατέρα της και έγραψε απλά: «Μπαμπάκα μου σ’ αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της παρουσιάστριας υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς ωστόσο, να μπορέσουν να τον επαναφέρουν καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι.

Η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά πραγματοποίηθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2016, ο Δημήτρης Σκορδάς είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, από όπου έβγαινε στον «αέρα» η εκπομπή «Πρω1νό», την οποία συμπαρουσίαζαν τότε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε τότε, ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ιατρικό κέντρο Αθηνών. Το έμφραγμα που υπέστη ήταν ελαφρύ και οι γιατροί διαβεβαίωσαν την οικογένειά του, ότι δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook