«Απέτρεψαν ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν», είπε

Αφορμή για την έντονη αντίδραση της Δήμτρας Αλεξανδράκη τα σχόλια και η ΕΔΕ για το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και έδειχνε πως οι αστυνομικοί και ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, παγίδευσαν στον Πειτραιά έναν 43χρονο παιδόφιλο που ήθελα να συνευρεθεί ερωτικά με ένα 13χρονο κορίτσι. Ο παιδόφιλος πάντως συνελήφθη και η Αστυνομία έδωσε στη δημπσιότητα τα στοιχεία του και την φωτογραφία του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι το έκανε για την προσωπική του προβολή με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να μιλά στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην Αμερική, στον αστυνομικό θα έδιναν παράσημο, θα έδιναν βραβείο στα παιδιά που το οργάνωσα. Τα παιδιά είχαν ήδη ενημερώσει τις Αρχές. Κάποια άτομα, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Super Κική, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όταν κάνουν κάτι σωστό, πάντα θα βρεθεί κάποιος να ρίξει λάσπη από πάνω
Ο Αλέξανδρος, εγώ, όπως και πολλοί άλλοι από εμάς, δείχνουμε πολλά πράγματα από αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας, έτσι έκανε κι αυτό. Κι αυτό που έκανε ο Αλέξανδρος είναι ακόμα καλύτερο γιατί τον παρακολουθούν πάρα πολλά παιδιά και τα βοήθησε να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο αστυνομικός, είναι αστυνομικός, όχι αστυνομικός – Tik Toker και του αξίζει παράσημο. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα… Σε αυτή τη περίπτωση απέτρεψαν ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν… Σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε, “μακάρι να είχαμε έναν Κοψιάλη”» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πειραιάς: Αυτός είναι ο 43χρονος που «ψάρευε» ανήλικες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ο πατέρας της 13χρονης κοπέλας παρέδωσε στις Αρχές, USB με συνομιλίες που είχε αποθηκεύσει και αφορούσαν τα μηνύματα που έστελνε στη 13χρονη ο 43χρονος, κυρίως μέσω της πλατφόρμας του Instagram.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 43χρονος άνδρας που συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε τα κάγκελα της φυλακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε: «Τους τελευταίους μήνες προσέγγιζα μέσω Διαδικτύου, και κυρίως μέσω Instagram, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να ικανοποιώ τις γενετήσιες ορμές μου».

Τελικά, με απόφαση των αρμόδιων αρχών, στις 23/1 πήρε τον δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook