Με έστελναν από τον έναν στον άλλο, στην Αστυνομία, στο Δήμο, στην Πυροσβεστική και στην ΕΥΔΑΠ.

Ένα ατύχημα είχε πριν από μερικές ώρες ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας πάρκαρε σε έναν δρόμο στην Αγία Παρασκευή, ωστόσο του έπεσε το κινητό σε φρεάτιο που ήταν ακριβώς από κάτω.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ανάρτησή του στο Instagram, πανικοβλήθηκε καθώς το κινητό του έχει διάφορα σημαντικά αρχεία, για αυτό πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για βοήθεια.

«Αυτό που έπαθα εγώ, μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε. (…) Αποτάνθηκα στην αστυνομία. Βεβαίως οι άνθρωποι όλοι με αντιμετώπισαν με πολλή ευγένεια επειδή είδαν ποιος είμαι και επειδή προέταξα και το ότι είμαι βουλευτής. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και αυτό γιατί έπρεπε να κινητοποιήσω κάποια υπηρεσία να έρθει εκεί να σηκώσει την σχάρα του φρεατίου. Η Πυροσβεστική είπε ότι είναι αναρμόδια, στον δήμο δεν βρίσκαμε κανέναν», είπε μιλώντας στο MEGA.

«Τελικά αποτάνθηκα στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ. Τα κεντρική της ΕΥΔΑΠ με έστειλαν στα κατά τόπους της ΕΥΔΑΠ όπου στην αρχή δεν ήθελαν να με εξυπηρετήσουν. Όταν όμως είπα ότι χρειάζομαι το κινητό μου οπωσδήποτε για τη βουλευτική μου ιδιότητα, ήρθαν και σήκωσαν την σχάρα».

«Αναρωτιέμαι, αν δεν ήμουν βουλευτής και αν δεν ήμουν ένας ηθοποιός που τον αγαπάει ο κόσμος, αυτό θα συνέβαινε; Διαπίστωσα ότι αν δεν έλεγα ότι είμαι ο συγκεκριμένος μπορεί και να μη γινόταν. Στην αρχή μου είπαν ότι δε γίνεται. (…) Αλλού ανήκει η σχάρα και αλλού ο αγωγός», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook