Βασίλης Δημάκης – Ερασμία Μάνου: Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι – «H αγάπη μια ειν’ αγκάθι , μία κρίνο»
Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγους μήνες είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου
Με ανάρτησή του στα social media ο Βασίλης Δημάκης ενημερώνει για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, κορη της Σοφίας Βόσσου. Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγους μήνες είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου.
Το ζευγάρι είχε δεχτεί αρκετά σχόλια για την σχέση του, με την Σοφία Βόσσου να στηρίζει «αθόρυβα» την κόρη της. Σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ο Βασίλης Δημάκης ανακοινώνει τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου γράφοντας για μια αγάπη που έπαψε και μια καρδιά που έκλαψε.
Τελείωσε … κι η αγάπη έπαψε ,
έσταξε δάκρυα η καρδιά κι έκλαψε
μα δεν τελειώνει η αγάπη κι ειν’ αλήθεια
τελειώνει μόνο στα κακά τα παραμύθια .
Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το σωστό
να ‘’υπακούς’’ στα θέλω άλλων , γιατί αυτό …
σε έχει κάνει να χεις ήδη αποφασίσει
σαν να μη νοιάζεσαι η καρδιά αν θα ραγίσει .
Σ’ ευχαριστώ , για όσο υπήρξες στη ζωή μου
για όσα υπέροχα διδάχτηκε η ψυχή μου ,
δεν σ’ αδικώ κι ούτε ποτέ μου θα σε κρίνω
γιατί η αγάπη μια ειν’ αγκάθι , μία κρίνο.
Κι αν σου τελείωσε η αγάπη δεν πειράζει
εγώ θ’ αράζω στης καρδιά σου το πρεβάζι
γιατί αυτό που απ’ όλα πιότερο με νοιάζει
είναι να πάψω ν’ αγαπώ ό,τι σου μοιάζει.
Κορυδαλλός 16/02/2024
Υ.Γ. Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!!!
Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή !!!
Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή !!!
Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων !!! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’ !!!
Επίσης εύχομαι , σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!!!
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρινέλλα: “Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα” – Τι είχε πει σε συνέντευξή της η σπουδαία τραγουδίστρια (Βίντεο)
- Ηρακλής – Καλαμάτα 0-1: Υπερπρωταθλήτρια η Μαύρη Θύελλα πήρε και το Supercup!
- Γεραπετρίτης σε Αραγτσί: Αδιανόητο να θεωρείται η Ελλάδα εχθρική χώρα, ζητάμε να επιτραπεί η έξοδος των ελληνικών πλοίων από τον Περσικό Κόλπο
- Μαρινέλλα: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της
- Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα – Πανελλήνια συγκίνηση (βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες της ηθοποιού με το μπικίνι της σε παραλία του Λος Άντζελες
- Ιωάννα Τούνη: Κλαίγοντας μίλησε για τη δίκη και το revenge porn – «Αντιμετωπίστηκα σαν μια κοινή πόρνη – Γιατί δεν λέμε τα ονόματά τους;» – Βίντεο
- Αυλαία στην τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το Πηγάδι του Διαβόλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook