Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το πρώτο μήνυμα της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – Υπέρκομψη ντυμένη στα ροζ (Βίντεο)
Με ένα τραγούδι αποχαιρέτησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό η διάσημη σταρ που βγήκε από το νοσοκομείο.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανίστηκε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και για άλλη μια φορά κατέπληξε το κοινό με την ομορφιά της.
Τέλος έλαβε η περιπέτεια υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η οποία έπειτα από δέκα ημέρες νοσηλείας, πήρε την περασμένη Παρασκευή εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, πριν επιστρέψει στο οικείο περιβάλλον της δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που της παρείχαν. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης της Χάρης Αργυρός, στο καθημερινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και στο Γιώργο Λιάγκα, τους ευχαρίστησε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο: με ένα τραγούδι.
«Η Ζωζώ βγαίνει, είναι έτοιμη, τραγουδάει εδώ πέρα με τους γιατρούς, είναι σε πάρα πολύ καλή διάθεση και σε λίγο αναμένουμε το εξιτήριο. Θέλει να πάει σπίτι να ξεκουραστεί και αμέσως μετά θέλει να βγει», είπε ο κ. Αργυρός.
Μάλιστα στη εκπομπή σχολιάστηκε ιδιαίτερα, το γεγονός ότι για άλλη μια φορά η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατά την έξοδό της ήταν πανέμορφη, κομψή, άψογα ντυμένη και περιποιημένη και ότι με τη γνωστή χάρη και το ταμπεραμέντο της, έστειλε μέσω της κάμερας ευχές και πολλά ζεστά φιλιά, στους αγαπημένους της θαυμαστές.
Δείτε το βίντεο
Ολες οι Ειδήσεις
- Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων στις 16/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού
- Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «έκαψαν τον ανιψιό, ο γιός του γνωστού επιχειρηματία που καταζητείται και δύο νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών
- Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Άντεξαν» οι Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία
- Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μελομακάρονα
- Νίκος Μουτσινάς: Τέσσερα χρόνια προσπαθούσα να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά το κεφάλαιο έκλεισε (βίντεο)
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Οι γυναίκες που γνώρισα στην Ελλάδα είναι συναρπαστικές»
- Ρομαντικό ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα για για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντή Καραναστάση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook