«Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης», ανέφερε η ηθοποιός.

Όπως είπε η δικαστική διαμάχη της στοίχισε πολύ σε ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μετά την απόρριψη της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και της μήνυσης της Ζέτας Δούκα.

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και τριών μελών του πειθαρχικού συμβουλίου ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

H Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για αυτή την εξέλιξη επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τόνισε «υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση».

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Και ψυχικό και οικονομικό και επαγγελματικό».

Η ίδια δήλωσε ότι δεν το έχει μετανιώσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε.
«Νιώθω ικανοποίηση, γιατί πλέον το κλίμα είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων κακοποίησης», υπογράμμισε και παραδέχθηκε ότι μέσα στην τριετία υπήρχαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό της περιβάλλον όσο κι από το επαγγελματικό που της είπαν να κάνει ένα βήμα πίσω.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει μια τέτοια απόφαση και βγαίνει μπροστά να μιλήσει για κάποια τέτοια θέματα, πάρα πολύ κόσμο τον βρίσκει απέναντί του. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, ακόμα και τις πολύ πολύ δύσκολες στιγμές που ένιωσα ότι το κουράγιο και οι δυνάμεις μου, θα με εγκαταλείψουν», εξομολογήθηκε.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ηθοποιού, Γιώργος Γεράρης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την ανακούφιση και την χαρά που νιώθουν για τις νέες αυτές εξελίξεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook