Το βίντεο της Δέσποινας Βανδή για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Ευδιάθετη αλλά ταλαιπωρημένη η Δέσποινα Βανδή μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη και το έκανε μέσα από ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε στο instagram.

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», αναφέρει σto βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή για την υγεία του Βασίλη Μπισμπίκη τονίζοντας «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!», έγραψε στην ανάρτηση της

Βασίλης Μπισμπίκης – Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ο γνωστός ηθοποιός μπήκε στο χειρουργείο.

«Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή», ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου ο Βασίλης Μπισμπίκης έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας με ανάρτησή του στο instagram όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.
«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται πλέον για το εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά και το διάστημα της ανάρρωσής του εντός σπιτιού, με την Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook