«Πάντα σου λείπει μια παρέα και ένας άνθρωπος που αγαπάς», είπε συγκινημένος για το θάνατο της συζύγου του .

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη μετά το θάνατο της συζύγου του Τασούλας Λαζοπούλου το 2019,π δεν φοβάται πια τον θάνατο. Ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος μιλώντας για τον χαμό της συζύγου του, δηλώνοντας πως «πάντα σου λείπει μια παρέα και ένας άνθρωπος που αγαπάς».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη του είπε: «Είχατε πει πως “δεν της έδωσα τον παραπάνω έρωτα που ζήταγε από μένα”. Το μετανιώσατε;» με τον ίδιο να αποκρίνεται:

«Και να είχα μετανιώσει που δεν έδωσα στη σύζυγό μου τον παραπάνω έρωτα που ζητούσε, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Δεν συγκινούμαι εύκολα, συγκινούμαι μόνο για την απώλεια της συζύγου μου. Οι αναμνήσεις είναι σαν κλεισμένα ποτάμια και οι μνήμες σε κατακλύζουν και…υγροποιούνται», είπε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την παράσταση «Όταν Πέθανα» στο θέατρο Βέμπο και αποκάλυψε πως το έργο βασίζεται σε ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο που έβλεπε μικρός.

«Μικρός έβλεπα στον ύπνο μου ότι πέθαινα, με πήγαιναν στο νεκροταφείο. Έβλεπα τη στενοχώρια των δικών μου, δεν άντεχα. Στην εκκλησία πεταγόμουν πάνω, άρπαζα το μικρόφωνο του παπά και έκανα ένα show. Κρυφή μου επιθυμία ήταν να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε, μου έβγαινε στο όνειρο».

Τι είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
«Θυμάμαι μία μέρα με ρωτήσανε στην Ελευθεροτυπία τη γνώμη έχω για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λέω «νομίζω είναι η εθνική αποκοιμίστρια», δηλαδή έχει πλάσει ένα παραμύθι και με αυτό ο κόσμος αποκοιμιέται. «Πας καλά παιδί μου; Πήγες και με αποκάλεσες εθνική αποκοιμίστρια;», μου είπε. «Αυτό νομίζω για σένα», της είπα και μου είπε «γιατί δεν το λες σε μένα πρώτη, που είμαι φίλη σου;». Δεν το πήρα πίσω».

«Δεν αλλάζω γνώμη δια της χειραψίας. Την αλήθεια μου την λέω και δημόσια. Με έχουν σημαδέψει με όπλο, θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει. Φοβάμαι, αλλά δεν θα σταματήσω επειδή απειλείται η ζωή μου. Δεν θα κάνω κωλοτούμπες, τι να πω; “Δεν τα είπα, συγγνώμη;”. Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες και δεν θα γίνω σαν αυτούς. Στα πρωινάδικα δεν τις μετράνε τις δικές τους χαζομάρες;», είπε.

Δεν θα καλούσα τον Λιάγκα στο podcast μου
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως δεν θα καλούσε στο podcast του τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ έχει απευθύνει κάλεσμα στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Την έχω καλέσει για να της τα πω ο ίδιος και εκείνη να μου πει ό,τι θέλει. Την συμπαθώ», είπε για την παρουσιάστρια.

Εκείνο που τον φοβίζει στη ζωή του είναι η συναναστροφή με πολλούς βλάκες, καθώς όπως είπε, «ο βλάκας είναι πάντα απρόβλεπτος».

«Η τηλεόραση δεν είναι δική μου» – Ο Νταλάρας είχε δίκηο
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως η γνώμη του για τους δημοσιογράφους είναι η χειρότερη και τοποθετήθηκε για την κόντρα του Γιώργου Νταλάρα με τους ρεπόρτερ.

«Ο Γιώργος Νταλάρας δεν μου «πάει» ως άνθρωπος, αλλά έχει δίκιο. Τι λογική έχει να σε «βιάζουν» αφού λες «όχι»; Τι θα κάνεις εκείνη την ώρα; Κάνω τον @@, κάνω τον αναίσθητο. Εγώ λέω εμφατικά “δεν θέλω να μιλήσω”».
Στη συνέχεια ανέφερε πως δεν παρακολουθεί τηλεόραση, ενώ την περίοδο που παρουσίαζε το «Αλ Τσαντίρι Νews« του έφερναν συγκεντρωμένα 200 βίντεο για να δει και να διαλέξει.

«Το μεγαλύτερο προτέρημα του Έλληνα είναι ότι μπορεί να σηκώσει ψηλά το κεφάλι του έστω και για να δει μόνο τον ήλιο. Το μεγάλο μειονέκτημα του Έλληνα είναι ότι συμπράττει εύκολα σε αυτό που τον χαλάει. Είμαστε ένας λαός με δοσίλογους, εμφυλίους, που μισεί ο ένας τον άλλον. Είναι ωραίο να έχεις το βήμα να σχολιάζεις τα κακώς κείμενα, αλλά η τηλεόραση δεν είναι δική μου», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook