Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ανδρέας Γεωργίου με την αγαπημένη του.Ενημέρωσαν ήδη αγαπημένα τους πρόσωπα για τον γάμο τους. Πότε θα γίνει;

O Ανδρέας Γεωργίου και η πανέμορφη σύντροφος του Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle ο ηθοποιός έκανε ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία κυκλοφορεί με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε στο χέρι.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ενημερώσει πολλά αγαπημένα του πρόσωπα πως σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του φθινοπώρου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στην σειρά “Τατουάζ”. Σύντομα έγιναν ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Ο έρωτας τους όλο αυτό το διάστημα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με διάφορες κρίσεις που όμως ξεπεράστηκαν. Τελικά ο ηθοποιός κατάλαβε πως είναι η γυναίκα της ζωής του και της ζήτησε να παντρευτούν. Το lovestyle δημοσιεύει την πρώτη εικόνα της πανέμορφης make up artist με το μονόπετρο στο χέρι.

Πηγή: ilovestyle.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook