Δεν τον ξέρω αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη, σχολίασε στο Instagram

Μια ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο Instagram και ένα tag ήταν αρκετά για να αρχίσουν τα δημοσιεύματα να μιλούν για νέα έρωτα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Αραούχο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 29/3 όπου η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφίας της από τη Ρώμη και στην εικόνα επεσήμανε την εταιρεία από το ρούχο που φορούσε αλλά και την ποδοσφαιριστή, καθώς είναι από τη συλλογή του. Και εκείνος, από την πλευρά του, έσπευσε να την αναδημοσιεύσει.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για τον Αραούχο

Έτσι η Φαίη Σκορδά μετά από καταιγισμό τηλεφώνων που δέχτηκε, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση: «Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, ότι είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαϊδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook