«Ίσως το σόου αυτό να είναι καλή ευκαιρία να δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά ‘κακοί’, είπε ο ράπερ.

Στο τραπέζι της προετοιμασίας με σκοπό να περάσει σύντομα στο στάδιο της παραγωγής, βρίσκεται ένα πρωτότυπο για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο talent show, καθώς στο επίκεντρό του θα βρίσκονται καλλιτέχνες της ραπ και τραπ μουσικής σκηνής.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στα γυρίσματα του trailer και συνάντησε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

«Η μουσική μας είναι πολύ παρεξηγημένη», είπε ο Light.

«Ίσως το σόου αυτό να είναι καλή ευκαιρία να δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά ‘κακοί’. Όλοι ξεκινήσαμε με ένα όνειρο και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Το ‘Fame Story’ μου άρεσε ως διαδικασία αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι το να είσαι σε μια κριτική επιτροπή. Από τη μία έχεις το ελεύθερο της γνώμης σου αλλά δίνεις αφορμή σε όποιον θέλει να σε σχολιάσει αρνητικά».

«Το σόου αυτό είναι στο αντικείμενό μου και δε θα κάνω σχόλια του τύπου ‘δεν ξέρω το τραγούδι ή ποια είναι η Ντερμπεντέρισσα’», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Trannos λέει:
«Ετοιμάζουμε ένα πρότζεκτ πολύ μεγάλο, θα ξεκινήσει σύντομα στην τηλεόραση. Η τραπ δεν έχει μόνο κακά πράγματα, έχει και καλά. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι είναι περίεργο, αλλά αυτό είναι κάποιες φορές και καλό».

Ο FY ανέφερε:
«Είμαι 7 – 8 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, πιστεύω ότι κάτι έχω μάθει ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην κριτική επιτροπή. Η ραπ μουσική είναι πολύ αδικημένη, μας δείχνουν με το ‘δάχτυλο’ ως τους ‘κακούς’ και αυτό έχει καταντήσει ‘τσουβάλιασμα’. Θέλουμε να δείξουμε μέσα από το σόου τι πραγματικά είναι η ραπ σε όσους είναι προκατειλημμένοι με αυτό το είδος μουσικής».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook