Εξήγησε ότι είχε πεί κάτι εκνευριστικό για την τραγουδίστρια και έκανε την αυτοκριτική του.

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Άγγελος Πυριόχος, αποκαλύπτοντας δεν θα έκανε ποτέ χιούμορ με τις γυναίκες ενώ έκανε την αυτοκριτική του σχετικά με σχόλια που είχε κάνει κάνει στο παρελθόν

Για την Άντζελα Δημητρίου
Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Πυριόχος είπε: «Κάνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εκπομπή στον ΑΝΤ1 μετά από εμένα και έχει καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου αλλά εγώ δεν το ξέρω. Και κάτι είχε βγάλει τότε, κάποιο δίσκο. Εμένα ήταν βούτυρο στο ψωμί μου η Άντζελα, τι έλεγε τι τραγουδούσε… Είχα τότε την Άντζελα τον Πανταζή και τον Αντύπα, η αγία τριάδα μου. Δηλαδή, κάθε φορά που ήθελα να κάνω χαβαλέ, ξεκίναγα από αυτούς. Για τα τραγούδια κυρίως».

Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε πώς «εκσφενδονίστηκε» η καρέκλα προς το μέρος του από την Άντζελα Δημητρίου.

«Η Άντζελα κάτι είχε πει για τα είδη υγιεινής και έλεγα τότε ότι “έχει φάει τρεις μπανιέρες” κάτι αηδίες τέτοιες έλεγα, Και ανοίγει την πόρτα και βλέπω μία καρέκλα να εκσφενδονίζεται. Δεν έπεσε ποτέ πάνω μου αλλά κρατούσε έναν καφέ που χύθηκε όλος πάνω της. Στενοχωρήθηκα. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έχεις φρένο σε κάποια πράγματα» είπε ο Άγγελος Πυριόχος.

Για την Κατερίνα Παπουτσάκη
«Για ένα πράγμα που στενοχωρήθηκα, γιατί δεν το χειρίστηκα καλά, ήταν όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε παίξει στο «Έχω Ένα Μυστικό» την Αλίκη Βουγιουκλάκη».
«Την είχα δει πολλές φορές στο θέατρο – την θεωρούσα και την θεωρώ καλή – στον ρόλο όμως της Αλίκης δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν μου άρεσε και το σίριαλ. Θεωρώ ότι ήμουν λίγο περισσότερο επιθετικός, το κουβαλάω αυτό», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook