«Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους» , είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας που φωτογραφίζεται ως Άγιος Ανδρέας . Ποιοι άλλοι φωτογραφήθηκαν ως Άγιοι Απόστολοι

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πόζαρε ως Άγιος Ανδρέας για περιοδικό. Ο ηθοποιός συμμετείχε μαζί με μερικούς συναδέλφους του σε ένα πρότζεκτ για το free press ΚΟΙΤΑ, στο οποίο, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σαν τους 12 Αποστόλους.

Με άμφια σε βαθύ κόκκινο και ανοιχτό μπλε, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναπαράστησε την εικόνα του Αγίου Ανδρέα μπροστά στον φακό. Σε χθεσινές δηλώσεις του μάλιστα, υπερασπίστηκε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, αναφέροντας πως «πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους».

Δείτε τη φωτογραφία

«Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου στην εκπομπή Breakfast@Star για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους. Η τέχνη είναι για όλους, κανένας δεν μπορεί να βάλει χαλινάρι στην τέχνη ή να πει σε κάποιον γιατί εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο μέσω της τέχνης, γιατί αυτό δείχνει ολοκληρωτικά καθεστώτα».

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Πάντα είμαι έτοιμος, το τελευταίο δε διάστημα νιώθω και πάρα πολύ ωραία, γιατί σταμάτησα να είμαι το καλό παιδί για όλους».

Στη λεζάντα της δημοσίευσης του περιοδικού αναφέρεται:

«Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα” Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς. Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας».

Ακολούθως, κι άλλοι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν ως μαθητές του Χριστού. Αυτοί είναι οι: Μάνος Πετούσης, Περικλής Λιανός, Κωστής Σαββιδάκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Καρκάς.

Ο Γιώργος Καρκάς ως Ιούδας

Ο Μάνος Πετούσης ως Πέτρος


Ο Περικλής Λιανός ως Ιάκωβος


Ο Κωστής Σαββιδάκης ως Βαραβάς


Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης ως Λάζαρος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook