«Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας, αλλά δεν είμαι δογματικός είμαι πάντα ανοιχτός στο να δω κάτι καινούργιo, είπε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέρθηκε τις νηστείες που κάνει, στις κόρες του αλλά και στις γυναίκες που καθόρισαν τη ζωή του με τις αφηγήσεις τους και συγκεκριμένα τη γιαγιά και την μητέρα του.
Αναφερόμενος στη νηστεία είπε ότι είναι ένα «δώρο» που ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να κάνει ο καθένας στον εαυτό του. Ακόμη, είπε ότι μερικές φορές, ο ίδιος περνά τη μέρα του χωρίς να φάει τίποτα, ούτε να πιει καν νερό. Αυτή τη νηστεία, την περιέγραψε ως νηστεία ξηρασίας και είπε ότι με αυτό τον τρόπο, βοηθάει το σώμα του να επουλώσει ψυχικά τραύματα.
«Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας, κρατάω αυτό. Αλλά δεν είμαι δογματικός είμαι πάντα ανοιχτός στο να δω κάτι καινούργιο. Αυτό που άλλαξα είναι ότι αφιερώνω περισσότερο χρόνο στις αυστηρές νηστείες που κάνω. Νηστεία εννοώ τη νηστεία της εκκλησίας, όπως αυτό το 40ήμερο που είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιον να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του, έστω για μια μέρα να νηστεύσει. Αλλά και νηστείες από αυτές που κάνω εγώ όπως την ξηρασία, μια μέρα να μην φάω και να μην πιω τίποτα. Γίνεται ένας απίστευτος καθαρισμός, δίνεις την ευκαιρία στο σώμα σου να μην ασχοληθεί με τη χώνεψη του φαγητού που θα βάλεις αλλά με το να επουλώσει διάφορα μικροτραύματα που υπάρχουν μέσα σου».

Σχετικά με αυτό, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε ότι πράγματι πέρασε περίοδο αυστηρής νηστείας, όταν ήθελε να γράψει το βιβλίο του. «Έκανα να φάω τρεις μέρες» είπε.

Μίλησε όμως και για τις κόρες του και το πώς τις μεγαλώνει:

Ο Θ. Ευθυμιάδης μιλά για την αγάπη του στις γυναίκες και τα μαθήματα και τη βοήθεια που του έδωσαν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook