«Η τηλεόραση είναι ένα παμφάγο πράγμα που εγώ δεν ξέρω να την διαχειριστώ», είπε.

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα εμφανιστεί στο θέατρο Παλλάς για 4 μουσικές παραστάσεις. Μιλώντας στην κάμερα της «Ελένης» ο Γιώργος Θεοφάνους είπε πως είναι άνθρωπος που δεν επαναπαύεται ποτέ.

«Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις εργατοώρες αυτό λέω και στα παιδιά μου, δουλέψτε. Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να μεγαλώνεις παιδιά, να έρχονται με απορίες στο σπίτι που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε εύκολα. Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε μαζί, είμαι και της εκκλησίας. Δεν θέλω να θεωρούμαι ακραίος».
Σε σχέση με τα παιδιά του, είπε πως κανένα δεν είναι μουσικός ενώ μίλησε και για τη μουσική σήμερα.

«Τραγούδι δεν είναι μόνο η Άννα Βίσση, η Χαρούλα, ο Νταλάρας, ο Πάριος και η Μαρινέλλα, τραγούδι είναι και οι συνθέτες και οι στιχουργοί. Θα γράψουμε και βλακείες, όπως είναι η τραπ, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά έχει δικαίωμα ο καθένας να ακούει και να γραφεί ό,τι θέλει. Μεγάλα ονόματα έχουν κάνει συνεργασίες με τραγουδιστές της τραπ γιατί έχουν την ανάγκη να είναι στο παρόν, νομίζω κάποια στιγμή μπορεί να το μετανιώσουν».

Ο ίδιος είπε πως έχει μετανιώσει για κριτική που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Λέμε σωστά πράγματα με λάθος τρόπο, είναι αλλιώς να σου πω είσαι φάλτσα και αλλιώς να σου πω το είπες φάλτσα. Η τηλεόραση είναι ένα παμφάγο πράγμα που εγώ δεν ξέρω να την διαχειριστώ. Βλέπω βίντεο πως μίλαγα στα παιδιά τότε και λέω γιατί μιλούσα έτσι;».
.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook