«Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι», ξεσπά για πρώτη φορά δημόσια η τραγουδίστρια κατακεραυνώνοντας τον Ηλία Ψινάκη.

Η Κατερίνα Λιόλιου διαψεύδει απαντά διαψεύδοντας τον Ηλία Ψινάκη που είπε στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ότι είχε προσυνεννοηθεί με την τραγουδίστρια όταν πριν από 2 χρόνια στο X-Factor , της είχε κατεβάσει το μπούστο από το ρούχο που φορούσε για να φανεί το στήθος της.

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ηλίας Ψινάκη για τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα metoo στο χθεσινοβραδινό live του J2US,(δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις),   με αφορμή το σκηνικό με την Κατερίνα Λιόλιου η τραγουδίστρια πήρε δημόσια θέση αντικρούοντας τα λεγόμενα του γνωστού μάνατζερ.

Η Κατερίνα Λιόλου πριν από λίγο απάντησε με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα:

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».


Το περιστατικό στο X-Factor
Τον Μάιο του 2022, ο μάνατζερ βρέθηκε στα backstage του Χ-Factor και στάθηκε δίπλα στην τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου. Πρώτα άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της. Αμέσως μετά, ο Ηλίας Ψινάκης κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα! «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη», είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες». Έπειτα, ο ίδιος γύρισε προς την Κατερίνα Λιόλιου, για να μη φαίνεται στην κάμερα, και ενώπιον σχεδόν δέκα ατόμων, τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook