Μαρία Αντωνά: Ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη – «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»
Δημόσιο ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά κατά του Άρη Σοϊλέδη μετά τις φήμες για τρίτο πρόσωπο
Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής που υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία επτά χρόνια, δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός τους, όπως όλα δείχνουν, μόνο βελούδινος δεν ήταν.
Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρία Αντωνά ήταν δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη σε κάθε δύσκολη στιγμή του, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια, ωστόσο, τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται ότι άλλαξαν όταν η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor.
Oι φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να προχώρησε τη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, γι’ αυτό και λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αντί να συνεχίσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους, όπως είχαν προαναγγείλει, αποφάσισαν να χωρίσουν. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο.
Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί σήμερα για πρώτη φορά πάνω στο θέμα ζητώντας να σταματήσουν να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ενώ λίγη ώρα μετά, η Μαρία Αντωνά, ξέσπασε μέσα από τον δικό της λογαριασμό.
«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραψε χαρακτηριστικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρία Καρυστιανού: Προαναγγέλλει κόμμα μέσα στον Μάιο και καταγγέλλει “επιχείρηση διχασμού μέσω εξαγορών και ψευδών υποσχέσεων”
- «Prime Time»: Γλυπτά του Παρθενώνα- Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην ώρα της επιστροφής;
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αυξάνει τους δασμούς που επιβάλλονται σε αυτοκίνητα και φορτηγά από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο 25%
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους στην υποδοχή του αεροσκάφους «Patra» – Τρεις τραυματίες – Βίντεο
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βίκυ Κάβουρα – Σάββατο 2 Μαΐου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κατερίνα Καινούργιου: Γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά – Η έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και η τούρτα – έκπληξη – Φωτογραφίες
- Ιωάννα Τούνη: Ο τρυφερός διάλογος με τον γιο της, λίγο πριν τον αποχωριστεί για να πάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook