Καλλιτέχνες, παρουσιαστές , επιχειρηματίες αλλά και πολιτικοί βρέθηκαν φέτος στη Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο Αντώνης Σρόϊτερ με την οικογένειά του, Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Ρούλα Κορομηλά, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζωρτζ Τσούνης ήταν μόνο μερικοί από όσους που έδωσαν το παρών στο νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζωρτζ Τσούνη.
Και οι δύο επέλεξαν την Μύκονο για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας και ο τραγουδιστής συναντήθηκαν έξω από γνωστό εστιατόριο όπου τα είπαν για αρκετή ώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Όσοι τους είδαν δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την εμφάνιση του Τζωρτζ Τσούνη, ο οποίος έχει χάσει 39 ολόκληρα κιλά. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, αυτό έγινε μέσα σε 1,5 χρόνο με πολύ περπάτημα, κόβοντας την ζάχαρη και το αλεύρι και τρώγοντας ελληνικό φαγητό!


Το φιλί της αγάπης του Αντώνη Σρόϊτερ στη σύζυγο του
Ανάσταση στην Μύκονο έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες τους. Την στιγμή που ακούστηκε το “Χριστός Ανέστη” ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha έσκυψε στο μέρος της συντρόφου του και αντάλλαξαν το “φιλί της αγάπης” ευχόμενοι χρόνια πολλά. Η δυνατή βροχή που έπεφτε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δεν πτόησε τον δημοσιογράφο και την οικογένειά του που έσπευσαν στην εκκλησία της Πανάχρας για να λάβουν το Άγιο Φως.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τη Ρούλα Κορομηλά να απολαμβάνει την βόλτα της στα Ματογιάννια.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή η παρουσιάστρια χαιρέτισε και συνομίλησε με πολύ κόσμο. Άλλωστε η ίδια διατηρούσε μέχρι το 2017 εξοχική κατοικία στην περιοχή της Αλεόμανδρας και έχει δημιουργήσει φιλίες στο νησί. Στα σοκάκια η οικοδέσποινα της μουσικής εκπομπής “Σπίτι με το Mega” συνάντησε και τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο ο οποίος την φίλησε στοργικά αποδεικνύοντας την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση που της έχει.

Οι βόλτες της Κατερίνας Καινούργιου με την Μαίρη Βυτινάρος στα σοκάκια της Μυκόνου
Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Μύκονο για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να βολτάρει στα Ματογιάννια μαζί με το μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος και μια φίλη τους. Η παρουσιάστρια επέλεξε μαύρο φόρεμα, μαύρη επώνυμη ζώνη και το απαραίτητο μπουφανάκι για την βραδυνή ψύχρα ενώ το μοντέλο ήταν πιο απλά ντυμένο. Η Κατερίνα φιλοξενείται από τον συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος έχει το δικό του ξενοδοχείο στο νησί των Ανέμων. Μάλιστα, κατά την άφιξή της την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Ο Γιάννης τής είχε τούρτα, με την οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ALPHA να σβήνει τα κεράκια της.


Στη Μύκονο πέρασαν το Πάσχα και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook