Eurovision – Μαρίνα Σάττι: Θα χρειαστώ τουλάχιστον 2 χρόνια για να αφομοιώσω όσα έγιναν – Τι απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα στην κριτική για την μετάδοση (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της Μαρίνας Σάττι στο αεροδρόμιο. Τι απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα στην κριτική για την παρουσίαση του.
Eπέστρεψε στην Αθήνα η Μαρίνα Σάττι καθώς και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision, η οποία έφερε στη χώρα μας την 11η θέση, σ’ έναν μουσικό διαγωνισμό που από τη μια είχε φαντασμαγορικές σκηνές, από την άλλη παρουσίασε έντονο πολιτικό χαρακτήρα με φόντο τη συμμετοχή του Ισραήλ.
Η τραγουδίστρια χαμογελαστή και εμφανώς ευδιάθετη σχολίασε: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή. Θα χρειαστώ τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσω να αφομοιώσω όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησα στην Eurovision.
Αρρώστησα πράγματι, δεν ήμουν όμως ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχα πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν απλώς, ένα μικρό κρύωμα».
Από τους δύο Έλληνες παρουσιαστές της βραδιάς, ο Θανάσης Αλευράς δεν πλησίασε τους δημοσιογράφους ούτε απηύθυνε καμία δήλωση.
Από την πλευρά του ο άλλος παρουσιαστής Ζερόμ Καλούτα απάντησε στα σχόλια ελληνικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για προχειρότητα από μεριάς του ίδιου και του συμπαρουσιαστή του. Αναφέρθηκε σε μερικές από τις αστοχίες τους, όπως το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, τα λάθη με «το νησί Σαν Μαρίνο» και τη θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα, αλλά και την ενόχληση των θεατών, που μιλούσαν στον αέρα, την ώρα τραγουδούσε στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου:
«Ζήσαμε απίστευτα πράγματα είναι όνειρο. Για του χρόνου δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, μόνο κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες, να είστε σίγουροι γι’ αυτό», είπε γελώντας ο παρουσιαστής.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
- ACTION 24: O Μιχάλης Κουινέλης έρχεται το Σάββατο 3 Μαίου στην «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ» -Τρέϊλερ
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- ΣΚΑΪ: Το Happy Traveller στη Ρόδο και τη Χάλκη – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook