Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.Έκκληση από τις αρχές του Μαλιμπού για πληροφορίες

Ο θετός αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, γιός του πατριού της, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο Μαλιμπού το βράδυ της 20ης Μαίου, σύμφωνα με την dailymail.

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ ο 3ος με δεσμούς με την πριγκίπισσα Τατιάνα της Ευρώπης , όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αγνοείται αφού εξαφανίστηκε τα μεσάνυχτα στο Μαλιμπού.

Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μία , μια γειτονιά με πολυτελείς κατοικίες και κτήματα κοντά στους καταρράκτες Escondido.

Είναι γιος του πρώην πατριού της πριγκίπισσας Τατιάνας, Attilio Brillembourg, ο οποίος ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη μητέρα της και τη συνόδευε στο γάμο της το 2010 με τον πρίγκιπα Νικόλαο της Ελλάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά η dailymail.

Ο νεότερος Μπρίλεμπουργκ, που κάποτε συνδέθηκε με την εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, Κιέρα, λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά όχι παπούτσια.

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι ιδιαίτερα αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φανάρια τη νύχτα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Στην ειδοποίηση για τον αγνοούμενο, οι Αρχές ανέφεραν ότι ο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.
«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» δήλωσε το Γραφείο του σερίφη, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook