Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει παστιτσάδα μοσχάρι με πένες

Λαχταριστή η συνταγή με ρίζες από την Κέρκυρα, που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.

Υλικά

Δώστε προσοχή στο ειδικό μείγμα μπαχαρικών που βάζουν στην Κέρκυρα και το είχε ανακαλύψει ένας φαρμακοποιός από το νησί !

Αυτά λοιπόν, όλα τριμμένα, είναι τα εξής: Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, πάπρικα,κίμινο, τσίλι ή μπούκοβο, μπαχάρι, φύλλα δάφνης (τα θρυμματίζετε) και κόκκους μαύρου πιπεριού.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook