Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη για την δικαστική αντιδικία και τα ασφαλιστικά μέτρα

Όπως έγινε γνωστό χτες μέσω του δικηγόρου του ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά κατά συγγενικού του προσώπου «για την διασφάλιση της περιουσίας του και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του. Χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη κ. Θεόδωρου Μαντά:
«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς. Έπεται συνέχεια…».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και τις πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Χάρις Λεμπιδάκης

Σε όλα τα χρόνια της πορείας του στον καλλιτεχνικό χώρο, η Βάσω Μαζωνάκη, η μία εκ των δύο αδελφών του δημοφιλή τραγουδιστή, ήταν πάντα στο πλευρό του.

Η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και για πολλούς η μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη. Η Βάζω Μαζωνάκη είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο ίδιος τη χαρακτηρίζει σε κάθε του συνέντευξη «βράχο στο πλευρό του».

«Έχουν μαλώσει και στο παρελθόν για οικονομικά θέματα»
Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο ίδιος είχε τσακωθεί ξανά στο παρελθόν, με την αδερφή του για οικονομικά θέματα.
«Είχαν μαλώσει και στο παρελθόν, για οικονομικά θέματα. Είχανε απομακρυνθεί κατά το παρελθόν. Από το 2015», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο, υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του, όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση. Την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά», ισχυρίστηκε ο άνθρωπος αυτός μιλώντας στον ΑΝΤ1 .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook