Με μήνυμά της στα social media η Τατιάνα Μπλάτνικ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα αγάπης και ζητά την υποστήριξη του κόσμου με κάθε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση του θετού αδελφού της

Ο θετός αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, γιός του πατριού της και πρώην συζύγου της μητέρας της, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ ο 3ος αγνοείται για 10η μέρα.
Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού, σε μια περιοχή που είναι ερημική και χωρίς φώτα.

Με μήνυμά της στα social media η Τατιάνα Μπλάτνικ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όσους εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον. «Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας» τονίζει μεταξύ άλλων.
«Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά» προσθέτει.

Δείτε την ανάρτησή της:

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Πριν από δέκα ημέρες, ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Atti, εξαφανίστηκε. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα ψάχνοντάς τον.

Σημαίνει τα πάντα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδερφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Κάθε πληροφορία που μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας»


Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ από τη Νέα Υόρκη εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μαλιμπού και λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι αλλά δεν φορούσε παπούτσια.
Ο Μπρίλεμπουργκ, από την ανακοίνωση της εξαφάνισης, περιγράφεται ως λευκός άνδρας, ύψους 1,80 μ., βάρους 74 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

«Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του του κ. Μπρίλεμπουργκ» ανέφερε το τμήμα του σερίφη της περιοχής στην αναφορά εξαφάνισης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook