Μαριώ: «Το 1964 με βλέπανε και έλεγαν “περνάει η ντιζέζ”» (βίντεο)

«Οι τραγουδίστριες θεωρούνταν τότε ελαφρών ηθών», είπε η γνωστή ρεμπέτισσα
Τη Μαριώ συνάντησε η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το ξεκίνημα στο ρεμπέτικο τραγούδι, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη συμβουλή του πατέρα της.
«Από το 1963-1964 έφυγα από τον μπαμπά μου, ήθελα να δουλεύω μόνη μου. Τότε άρχισα να τραγουδάω τα ρεμπέτικα. Οι τραγουδίστριες θεωρούνταν τότε ‘ελαφρών ηθών’. Εκείνα τα χρόνια έλεγαν ότι ‘κάτι έκανες με κάποιον για να σε πήραν για να τραγουδάς’, ήταν για εμάς ένα βρόμικο επάγγελμα».
Όπως λέει η ίδια:
«Το 1964 με βλέπανε και έλεγαν ‘περνάει η ντιζέζ’. Ένα βράδυ που κάποιος πήγε να με ακουμπήσει στο τραπέζι, την ίδια στιγμή τον τρυπάω με καρφίτσα στα πόδια. Η μητέρα μου έλεγε στα αφεντικά των μαγαζιών ‘η κόρη μου δε θέλει ζοριλίκια, δεν είναι για να την πηγαίνετε στα τραπέζια’».
Η γνωστή τραγουδίστρια σημειώνει:
«Δεν καταλάβαινα κανέναν, ο μπαμπάς μου μου έλεγε ‘να κρατάς την αξιοπρέπεια, την υπόληψή σου και να μην παίρνεις τα λεφτά των μουσικών’. Έβγαλα πολλά λεφτά αλλά δεν κράτησα τίποτα, αφού αύριο – μεθαύριο θα ‘πεθάνω’΄. Ο Άγιος Παΐσιος είναι θείος μου. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη, αξιοπρέπεια και σεβασμό από τον κόσμο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Ντόναλντ Τραμπ για τον πάπα Λέοντα ΙΔ’ – «Μεγάλη τιμή για τις ΗΠΑ, να είναι ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας»
- OPEN: Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Ελβετία Κυριακή στις 17:45
- ΕΡΤ1: «Τα τετράγωνα των αστέρων» με τη Σμαράγδα Καρύδη – Ένα απολαυστικό επεισόδιο γεμάτο κέφι, γέλιο και παιχνιδιάρικη διάθεση – Σάββατο 10.05.2025
- Eurovision 2025: Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Klavdia στη δεύτερη πρόβα (βίντεο)
- Ο Ρόμπερτ Πρέβοστ από τις ΗΠΑ είναι ο νέος Πάπας – Επέλεξε το όνομα Λέων 14ος – Ειρήνη σε όλους, το μήνυμα του
- ΕΡΤ1: «Eurovision Weekly» με την Κέλλυ Βρανάκη – Απευθείας από την Ελβετία, όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν από τον μεγάλο Τελικό – Σάββατο 10.05.2025
- Κονκλάβιο: Βγήκε λευκός καπνός – Εξελέγη νέος Πάπας – Live
- Καλομοίρα – Γιώργος Μπούσαλης: Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook