Τι θα κάνει με το έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε στο διαγωνισμό

Είναι κάτι με το νεφρό μου είναι κάτι, πρέπει να κάνω ένα χειρουργείο, το έχω αφήσει», είπε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος. Ο μεγάλος νικητής του MasterChef αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο. Όπως αποκάλυψε, ένα ποσό θα το δώσει στους γονείς του, ενώ μέρος του επάθλου θα χρησιμοποιηθεί για ένα σοβαρό χειρουργείο που πρέπει ο ίδιος να κάνει.
«Σίγουρα το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω ένα ποσό στους δικούς μου. Τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσες θυσίες για εμάς, για να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδερφό μου, οπότε θα τους δώσω ένα ποσό να πάνε διακοπές όπου θέλουν στον κόσμο», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Σε ερώτηση της Ελένης Χατζίδου για το χειρουργείο που πρέπει να κάνει, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος απάντησε: «Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμήσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή θα συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει. Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως».

Ποιος είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος
Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι 29 χρονών και έχει δουλέψει σε αρκετές κουζίνες, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σαντορίνη. Πριν ακόμη ασχοληθεί με τη μαγειρική, επιχείρησε να σπουδάσει μηχανικός αεροσκαφών, αλλά οι επιρροές της οικογένειάς του με θείο μάγειρα και μητέρα ζαχαροπλάστισσα, γρήγορα άλλαξε γνώμη και κυνήγησε το όνειρό του.

Ξεκίνησε μαθήματα σε ιδιωτική σχολή μαγειρικής και έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του καζίνο Mont Parne. Έκτοτε, η πορεία του ήταν αξιοσημείωτη για έναν μάγειρα, με δουλειές σε διάφορα εστιατόρια της Αγγλίας, μεταξύ των οποίων και το Berner’s Tavern και το Sabor, που έχει 1 αστέρι Michelin.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε σε μερικά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας και της Σαντορίνης, με ιδιαίτερες και ακριβές κουζίνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook