Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στη Μύκονο με το γιό τους – Η βόλτα με το σκάφος , η θέα από τη βίλα και η βραδινή έξοδος
Ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο για το ζευγάρι και το γιό τους Πάρη.
Τον ήλιο και τη θάλασσα χαίρονται οικογενειακώς η Ιωάννα Τούνη και η παρέα τους
Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τις αναρτήσεις δείχνει τη βόλτα με το σκάφος πάνω στο οποίο ο μικρός Πάρης χόρεψε αγκαλιά με τη μαμά του, ακούγοντας παιδικό τραγούδι.
Η γνωστή influencer μοιράστηκε επίσης την εκπληκτική θέα από τη βίλα που επέλεξε για τη διαμονή της στο νησί και την μεγάλη κεντρική πισίνα, ακριβώς έξω από το δωμάτιό της, εκεί όπου πέρασε χαλαρές στιγμές με τους άνδρες της ζωής της, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.
Με μια ανάρτηση με πρωταγωνιστή τον γιο της, η Ιωάννα Τούνη και ο Πάρης ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη γιορτή του Πατέρα, χθες 16 Ιουνίου.
Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα έκανε και μια νυχτερινή έξοδο, αφήνοντας για λίγο τον μικρό Πάρη στον μπαμπά του, προκειμένου να διασκεδάσει με την παρέα της στα κοσμικά σοκάκια του νησιού.
Το βίντεο που δημοσίευσε λίγο πριν τη βραδινή της έξοδο:
Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όμως ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο σκάφος, απαθανατίζοντας τόσο το παιδί του, όσο και τη σύντροφό του σε στιγμές χαλάρωσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καιρός – ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για διήμερη κακοκαιρία από σήμερα το βράδυ – 11 περιοχές στο επίκεντρο με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους
- Bοά η Γερμανία για φήμες περί ερωτικής σχέσης 70χρονου δισεκατομμυριούχου που εθεάθη στο Νταβός με την 27χρονη κόρη του πρωθυπουργού της Βαυαρίας
- Γιώργος Μαζωνάκης: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους και πυρετό
- Σήμερα στις 15.15 η συνάντηση η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα- Οι στόχοι και οι «κόκκινες γραμμές» – Η ελληνική αποστολή
- Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη του συντρόφου της με κόκκινα μπαλόνια και το «Σ’ αγαπώ» με ροδοπέταλα
- Κατερίνα Βρανά: Μου φέρονται σαν να έχω νοητική βλάβη λόγω της ομιλίας μου, με βλέπουν και ως αντικείμενο λύπησης (βίντεο)
- Ράνια Θρασκιά: Η σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της – «Έχω έναν πόνο, δεν θέλω να γυρνάω εκεί γιατί δεν αντέχεται» (βίντεο)
- Ο Γιώργος Πατούλης ντύθηκε καουμπόης και η Νάνσυ Κοιλού Ινδιάνα σε αποκριάτικη γιορτή – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook