Τρύφωνας Σαμαράς: Άργησα να βρεθώ ερωτικά με άντρα, το έκανα μετά τα 20 γιατί μέσα μου έλεγα «όχι, είμαι αγόρι» (βίντεο)
Δεν έχω βρεθεί ερωτικά με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω, αναφέρει ο γνωστός κομμωτής
Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.
Ο γνωστός κομμωτής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεξουαλικότητά του αλλά και για την πρώτη αντίδραση των γονιών του, όταν έμαθαν για αυτή.
«Άργησα να κάνω σεξ. Έκανα μετά τα 20. Με άντρα. Δεν έχω κάνει με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε, διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου “όχι, είμαι αγόρι”. Όλα αυτά της ηλικίας», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Και συνέχισε: «Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια».
Σχετικά με την αντίδραση των γονιών του, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε: «Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου, έγινε με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μια φίλη μου. Είχα μια κολλητή τότε, τη Ντέμη, η οποία έκανε την κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα. Οπότε, κάτι μέσα σε ένα γράμμα που μου είχε πει η Ντέμη, το είχε καταλάβει η μαμά μου και τσίγκλαγε τον μπαμπά μου κι έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν».
«Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον μπαμπά μου να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε από τότε και λέγαμε να αλλάξω κλπ, αλλά αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει “τι να τα κάνω όλα αυτά, αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του – «Σ΄αγαπώ για πάντα»
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες – Το Α’ Μέρος, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
- J2US -10οlive – Το πιο ανατρεπτικό πάρτυ έρχεται το Σάββατο 2 Μαίου – O Νίκος Μακρόπουλος σε μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα απογειώσει τη βραδιά!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook