Ελένη Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον γιό της, άβαφη στην παραλία – «Περήφανη»
Η τρυφερή ανάρτηση με τον Άγγελο Λάτσιο.
Αφιερωμένη στον γιό της η σημερινή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, από τις διακοπές τους.
Η παρουσιάστρια,μετά την αποχώρηση της τον Ιούνιο από την τηλεόραση, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές δίπλα στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ωστόσο, η σημερινή της ανάρτηση ξεχωρίζει καθώς τη βλέπουμε να ποζάρει στην παραλία αγκαλιά με τον γιό της, Άγγελο Λάτσιο, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.
«Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς ! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κούρτης – Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου
- Ιωάννα Τούνη: «Κράζει» τα τηλεοπτικά πάνελ – «Σταματήστε να βασίζετε όλη την βλακώδη εκπομπή σας πάνω μου!» (βίντεο)
- Η Σοφία Μητσοτάκη δημοσίευσε το boarding pass από την πτήση της από το Ομάν: «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
- ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3: Ο Ελ Κααμπί έδωσε στους Πειραιώτες τη νίκη στο Παγκρήτιο και τους ανέβασε στην κορυφή της Super League
- Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Το νέο σπίτι τους μακριά από την Αθήνα! Δείτε βίντεο
- Στην Ελλάδα το αριστούργημα του Ντελακρουά — Στο Μεσολόγγι έως τον Νοέμβριο για τα 200 χρόνια από την ηρωϊκή Έξοδο του Μεσολογγίου (βίντεο)
- Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;» (βίντεο)
- Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα συνεργαστώ με τον Δημήτρη Φιλιππίδη – Δεν πρέπει να φέρει τη ρετσινιά κανενός» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook