Μαρία Σολωμού: «Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte» – Βίντεο
«Αν πιστεύετε ότι στα 70 μου θα προσέχω τα παιδιά του γιου μου, είστε γελασμένοι», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.
Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή της και τα επαγγελματικά της.
Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για την μητρότητα.
«Δεν θα πω ότι είναι βαρετή η ζωή μου, συμβαίνουν ανατροπές. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι 5 ετών, ζουζουνάκι. Είχαμε μία…περίεργη συζήτηση με τον γιο μου, με ρώτησε «πότε θα γίνω γιαγιά». Εννοούσε φυσιογνωμικά όμως.
Του είπα πως αν πιστεύετε ότι στα 70 μου θα προσέχω τα παιδιά του γιου μου, είστε γελασμένοι. Δεν έχω πρόβλημα, να πηγαίνουν στην άλλη γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν δώσει το όνομά μου. Γελάω με τις απορίες του γιου μου, με αγχώνει πολλές φορές. Έχει σχέση ο γιος μου και το έχω γνωρίσει το κορίτσι του», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.
Για την σχέση της με τον Mente Fuerte: «Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Δεν ήξερα ότι θα βγάλει τραγούδι για μένα. Μου έστειλε το τραγούδι αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι για μένα. Δεν κάνουμε κάποιο παιχνίδι με τον Mente Fuerte. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα. Δεν θα του πω τα προσωπικά μου ή αν βγήκα με κάποιον. Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε, και πολύ αγαπημένοι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν τσακωνόμαστε».
Για τον μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο μικρό Χορν ανέφερε: «είναι ακρωνύμιο δεν είναι το «όνομα». Είναι ένας μονόλογος της Λένας Κιτσοπούλου. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Το έργο πραγματεύεται μια πλευρά της ζωής και η πρωταγωνίστρια είναι αφοριστική, είναι κωμωδία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Δίωξη για τρία κακουργήματα ασκήθηκε στον 89χρονο πιστολέρο – «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο», είπε – Απείλησε και τον εισαγγελέα ότι θα τον … τουφεκίσει!
- Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση μέσα από μία ανάρτηση
- Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Γαλλική Πολυνησία
- Αύγουστος Κορτώ: «Δεν θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί το οποίο θα ταλαιπωρηθεί όπως εγώ»
- Δημοσκόπηση της Metron Analysis – Τετάρτη 29 Απριλίου στο τοκεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» στις 19:45
- «Ήταν σε κατάσταση χαλαρή», λέει ο ταξιτζής που μετέφερε τον 89χρονο στον ΕΦΚΑ πριν αρχίσει το πιστολίδι (βίντεο)
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 67-68: Επτάστερο break και φαβορί για πρόκριση στο Final Four
- Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 4χρονο αγοράκι μετά από επίθεση σκύλου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook