Τούνη σε Αλεξάνδρου: Μωρό μου πίνω στην υγειά σου που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου
H ανάρτηση της Instagrammer από το ταξίδι με φιλική παρέα.
Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στο Λονδίνο με την παρέα της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέλαβε να προσέχει τον γιο τους.
Η Instagrammer δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου ευχαριστεί τον σύντροφό της που κρατάει το παιδί τους για να μπορεί να περάσει χρόνο με τους φίλους της.
Στο κλιπ που ανάρτησε σε insta story η Ιωάννα Τούνη, φαίνεται σε έξοδό της με την παρέα της. Ενώ πίνει ένα ποτό, αναφέρει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Μωρό μου πίνω στην υγειά σου που είσαι τέλειος μπαμπάς και κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να πω εγώ σε αυτή τη φάση, μαμάδες, να αφήνετε τα παιδιά στους μπαμπάδες και να τους εμπιστεύεστε. Κι εσείς μπαμπάδες μπορείτε, μη μου λέτε ότι δεν μπορείτε, να κρατήσετε το παιδί σας. Το παιδί γίνεται από μαμά και μπαμπά».
Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Στην υγειά του μπαμπά μας. Μαμάδες να αφήνετε που και που τα παιδιά σας στους μπαμπάδες, να περνάτε χρόνο για τον εαυτό σας. Το αξίζετε».
Λίγες ώρες αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με ανάρτηση του στο instagram αποκάλυψε ότι αποφάσισε μια απόδραση για κάμπινγκ με τον γιο του.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η ΕΛΠΙΔΑ αλλάζει μορφή και «καθαρίζει», λέει η Καρυστιανού μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και καταγγέλλει εκβιασμούς και αρχηγιλίκια
- «Μαθήματα Ζωής» με την Άννα Δρούζα: Κάθε Δευτέρα στις 23:30 στο OPEN
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, Κυριακή 28 Ιουνίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στα Χανιά, αυτή την Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
- Λιβαδειά: Η σπαρακτική ανάρτηση του συζύγου της 35χρονης που πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής», Σάββατο 27 Ιουνίου στις 22:00 – Τρέϊλερ
- «Η γη της ελιάς»: Η Χριστιάνα συλλαμβάνεται αλλά δολοφονείται μέσα στη φυλακή
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – «Κυρίες, τα σέβη μας»: Μια ξεχωριστή εκπομπή αφιερωμένη στις γυναίκες – Σάββατο 27.06.2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook