Θήβα: Ο λαμπερός γάμος του Χάρη Δούκα με την Γεωργία Πολυτάνου – Οι καλεσμένοι και οι δηλώσεις του γαμπρού –Βίντεο

Στον τόπο καταγωγής της νύφης έγινε ο γάμος με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Χάρης Δούκας με τη Γεωργία Πολυτάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη.
Η νύφη φορούσε ένα υπέροχο μακρύ νυφικό με εφαρμοστά μανίκια, βαθύ ντεκολτέ και πέπλο στα μαλλιά που τα είχε σηκωμένο σε κότσο.
Στην εκκλησία έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της λίγο μετά τις 19:10 στην εκκλησία, έλαβε την ανθοδέσμη από τον αγαπημένο της και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγο μετά τις 20:00 η τελετή ολοκληρώθηκε με το νεόνυμφο ζευγάρι να βγαίνει σε ένα κλίμα χαρούμενο από την εκκλησία με τους καλεσμένους να πετούν ρύζι, όπως επιβάλλει το έθιμο. Δείτε το βίντεο του MEGA
Το μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όπως και ο Μητροπολίτης Θηβών Λιβαδειάς κι Αυλίδος Γεώργιος.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», δήλωσε νωρίτερα ο Χάρης Δούκας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην εκκλησία πριν φτάσει η νύφη.
Στον γάμο έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, όπως και ο συνυποψήφιός του για τη δημαρχία της Αθήνας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.
Από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μυστήριο παρευρέθηκαν η Μιλένα Αποστολάκη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Μάντζος, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, όπως και ο Παναγιώτης Βλάχος, μέλος του κόμματος. Στον γάμο ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Οι δήμαρχοι που έδωσαν το «παρών» είναι του Αιγάλω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του κ.Δούκα.
Ακολουθεί δεξίωση σε κτήμα στις Αφίδνες, στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo.
Μεταξύ των προσκεκλημένων, ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παύλος Ντε Γκρες: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες με τη Μαρί Σαντάλ και την Ολυμπία – Φωτογραφίες
- Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τα γενέθλια της συζύγου – «Χρόνια πολλά αγάπη μου»
- Δήλωση – σοκ από Τσιτσιπά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί
- Την αποφυλάκιση του Κασιδιάρη με περιοριστικούς όρους προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
- «Άγνωστη»: Η Ασπασία Πολυδώρου από το The Voice κυκλοφόρησε το νέο της single από την Spicy Music
- 8 δισ. ευρώ από τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία για περιβάλλον, ανάπτυξη, καθημερινότητα, κοινωνική συνοχή
- Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Προσλήψεις για 2 μέρες, εργασία 13 ωρών, σπαστή άδεια – Τι αλλάζει σε υπερωρίες
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής : Απόδραση στην Πάρο – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook