Για πέμπτη φορά ντύθηκε γαμπρός ο Νίκολας Κέιτζ , αφού τον περασμένο μήνα ο αγαπημένος ηθοποιός παντρεύτηκε τελικά την 26χρονη αγαπημένη του, Ρίκο Σαμπάτα. Σύμφωνα με το Page Six, ο 57χρονος ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια νεότερη καλή του στο Λας Βέγκας, και πιο συγκεκριμένα στο Wynn Hotel. «Είναι […]

Για πέμπτη φορά ντύθηκε γαμπρός ο Νίκολας Κέιτζ , αφού τον περασμένο μήνα ο αγαπημένος ηθοποιός παντρεύτηκε τελικά την 26χρονη αγαπημένη του, Ρίκο Σαμπάτα.

Σύμφωνα με το Page Six, ο 57χρονος ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια νεότερη καλή του στο Λας Βέγκας, και πιο συγκεκριμένα στο Wynn Hotel.

«Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σταρ με δήλωσή του στον ιστότοπο.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, το ζευγάρι επέλεξε να γίνει ο γάμος του στις 16 Φεβρουαρίου προς τιμήν του εκλιπόντος πατέρα του ηθοποιού, που είχε γενέθλια τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Στην τελετή η 26χρονη Ρίκο φόρεσε ένα χειροποίητο κιμονό από το Κιότο, ενώ ο Νικ Κέιτζ επέλεξε κάτι πιο κλaσικό, ένα σμοκιν απο τον Τομ Φορντ. Ο γάμος του ζευγαριού περιλάμβανε στοιχεία από την καθολική θρησκεία αλλά και τον σιντοϊσμό. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους σύμφωνα με το έθιμο, ενώ υπήρξε και απαγγελία στίχων του Γουολτ Γουίτμαν αλλά και ιαπωνικών ποιημάτων χαϊκού.

Μία από τις πρώην συζύγους του Κέιτζ, η Άλις Κιμ (με την οποία ο ηθοποιός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις) παρευρέθηκε στο πάρτι μετά την τελετή, μαζί με τον Καλ, τον γιο που απέκτησε με τον Κέιτζ κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

O Κέιτζ και η Ρίκο γνωρίστηκαν στη Σίγα της Ιαπωνίας μετά τη διάλυση του τελευταίου γάμου του Κέιτζ με την Έρικα Κόικε το 2019, ο οποίος κράτησε μόλις 4 ημέρες!

Σύμφωνα με το Page Six, ο Κέιτζ και η Ρίκο εθεάθησαν σε ραντεβού στη Νέα Υόρκη λίγο πριν το lockdown στην πόλη τον Μάρτιο του 2020.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook