Νίκος Γρίτσης: Η Άντζελα Δημητρίου είδε “Οδός Πλουτάρχου” και πήρε τον δήμαρχο τηλέφωνο να ζητήσει τον λόγο (βίντεο)
«Του είπε "ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα"», ανέφερε ο Νίκος Γρίτσης,
Μια αστεία ιστορία με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου , περιέγραψε ο Νίκος Γρίτσης, στην εκπομπή του ACTION24 «Αστερόσκονη» με πρωταγωνίστρια την ‘Αντζελα Δημητρίου.
Όπως περιέγραψε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε ένα ταξί στη Γλυφάδα και τότε, παρατήρησε πως υπάρχει δρόμος με το όνομα «Οδός Πλουτάρχου».
Θεώρησε λοιπόν, ότι ο δρόμος είχε πάρει το όνομα του από τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, που μόλις είχε αρχίσει την καριέρα του και δεν πήγε το μυαλό της της στον ιστορικό και φιλόσοφο της Αρχαίας Αθήνας.
Επικοινώνησε λοιπόν τότε με τον δήμαρχο της Γλυφάδας, εκφράζοντας το παράπονό της που δεν είχε ονομαστεί ένας δρόμος προς τιμήν της, αγνοώντας ότι ο Πλούταρχος ήταν ο ιστορικός και όχι ο γνωστός τραγουδιστής.
Μιλώντας στην εκπομπή, ο Νίκος Γρίτσης είπε: «Είναι η Άντζελα Δημητρίου, 1999, κάπου εκεί. Η Άντζελα έχει προσφέρει απλόχερα γέλιο ορισμένες φορές, χωρίς να χάσει την ερμηνευτική της αξία. Ήταν τότε η περίοδος που είχε πρωτοβγεί ο Πλούταρχος, είχε κάνει τις πρώτες 2-3 επιτυχίες του. Ήταν λοιπόν η Άντζελα μέσα σε ένα ταξί στη Γλυφάδα και καθώς περνάει από έναν δρόμο βλέπει “Οδός Πλουτάρχου”».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον τότε δήμαρχο της Γλυφάδας και του λέει “ντροπή σου, ο Πλούταρχος τραγουδάει δύο χρόνια, εμένα ούτε δρόμο μου κάνατε, ούτε τίποτα”. Το να μην ξέρεις ότι ο Πλούταρχος είναι ιστορικός και να νομίζεις ότι κάνανε δρόμο στον Γιάννη Πλούταρχο».
Ολες οι Ειδήσεις
- Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα» (βίντεο)
- Έλενα Ακρίτα για την επιστροφή Γιωτόπουλου στις φυλακές: «Οι σκ@τοψυψοι που ζητάνε κρεμάλες στο Σύνταγμα, να επιστρέψουν στο λαγούμι τους»
- «The Chase»: Τρέχει με «χίλια» – Επετειακό επεισόδιο την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18:30
- Ο Γιώργος Αυτιάς πρότεινε Ευρωπαϊκό Ταμείο για τα νησιά
- Κυρανάκης: Αν ο Σαμαράς κάνει κόμμα θα πληγώσει τον ψηφοφόρο της ΝΔ που τον τίμησε και τον έκανε πρωθυπουργό (βίντεο)
- Αντώνης Ρέμος – Κλαυδία: Θα συνεργαστούν στα Mad Video Music Awards 2026 – Δείτε βίντεο
- Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οδηγίες για την αντιμετώπιση δαγκώματος από λαγοκέφαλο
- Μάρω Κοντού: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο “Αττικόν” (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook