Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, μιλώντας για όλους και για όλα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μεταξύ άλλων και για την πολιτική. «Είμαι με τη λογική και το δίκιο» υποστήριξε και σημείωσε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα κομματικά πιστεύω να μας κάνουν να εθελοτυφλούμε.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα: «Αριστερή δεν είμαι, αλλά τα καλά της αριστεράς όταν ήταν ο κύριος Τσίπρας στην εξουσία, είχα το σθένος να τα πω και να τα αναδείξω» και συνέχισε δηλώνοντας: «Είμαι με τους Εργατικούς, που είναι το κόμμα του άνδρα μου (Θέμης Σοφός) στους δικηγόρους, είμαι με τους ανθρώπους που δουλεύουν και σέβονται τη δουλειά τους».

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στις εμφανίσεις των πολιτικών.

«Εμφανισιακά βρίσκω πολύ όμορφη γυναίκα την κυρία Βόζενμπεργκ, η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι ένα πολύ σεμνό κορίτσι» σχολίασε η παρουσιάστρια, η οποία επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σαν άνδρας, είναι όμορφος, όπως ωραία γυναίκα είναι και η Έφη Αχτσιόγλου και, απ’ ό,τι βλέπει στις φωτογραφίες, φαίνεται ότι γυμνάζεται.

Τέλος, είπε και για τα δύσκολα που έχει κληθεί αντιμετωπίσει στον αέρα της εκπομπή: «Τυχαίνει, επειδή εγώ είμαι πολύ ελεύθερος άνθρωπος και δημοκρατικός στην κουβέντα, να χαθεί η μπάλα, αλλά είμαι άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και αν νιώσω ότι ξεφεύγει κάπου ή χάνεται η ισορροπία, ανοιχτά θα βγω και θα το πω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook