Μ. Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: Έχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει (video)
Η Μαρία Δεληθανάση απαντά στους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της και γνωστού τραγουδιστή.
Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στο «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε πως έχει αδιάσειστα στοιχεία για το ότι ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Δόξας, την έχει χτυπήσει.
«Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Δεν αναφέρεται πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα προφανώς διότι αυτό δεν συνέβη. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαίωνε είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή», ανέφερε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook