Ξενάγηση στην πολυτελή έπαυλη των 14,6 εκατ. δολαρίων

Κατά την πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ τόνισαν πως βρίσκονταν στο σπίτι ενός φίλου. Ωστόσο φαίνεται πως το πριγκιπικό ζευγάρι βρισκόταν στην πρώτη ιδιόκτητη κατοικία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα.

Ο Γιώργος Σατσίδης και το Happy Day μας ξενάγησαν στην πολυτελή έπαυλη στην οποία μένουν ο Χάρι και η Μέγκαν μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι.

Η πολυτελής έπαυλη βρίσκεται μια ειδυλλιακή περιοχή 1 ώρα και ένα τέταρτο έξω από το Λος Άντζελες, ενώ γείτονές τους είναι η Έλεν ντε Τζένερις, η Όπρα Γουίνφρι ο Άστον Κάτσερ με τη Μίλα Κούνις και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η εντυπωσιακή έπαυλη κοστίζει 14.600.000 δολάρια, δηλαδή 12.400.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτουν πηγές κοντά στο ζευγάρι. Εννέα υπνοδωμάτια, δεκαέξι μπάνια, ροδόκηπους, γήπεδο του τένις, πισίνα και ένας πολυτελές ξενώνας είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις του σπιτιού.

Παράλληλα το μαγευτικό σπίτι ανήκει σε κοινότητα υψίστης ασφαλείας, στην οποία δεν έχουν πρόσβαση πεζοί και αυτοκίνητα. Η κατοικία χτίστηκε το 2003 σε αρχιτεκτονικό ύφος αρχοντικής βίλας στην Τοσκάνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook