Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Το πρωί μαγείρισσα, το βράδυ χορεύτρια – Σαρώνει τα social media (βίντεο)
Η νέα viral παρουσία στο TikTok
Η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη σαρώνει στα social media με τις εμφανίσεις είτε στην δουλεύει στην κουζίνα της είτε χορεύει επί σκηνής!
Η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη, μία από τις χορεύτριες της Ρίας Ελληνίδου, που εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και με την εμφάνισή της. Τη νύχτα μαγνητίζει τα βλέμματα με τον χορό της στη σκηνή, ενώ το πρωί φοράει την ποδιά της και μαγειρεύει σε δικό της μαγαζί.
Τα βίντεο της 27χρονης χορεύτριας στο TikTok, συγκεντρώνουν πάνω από ένα εκατομμύριo προβολές, ενώ έχει 62.000 διαδικτυακούς ακόλουθους. Στο Instagram, οι φαν της έχουν ξεπεράσει τις 18 χιλιάδες, με πολλούς να την αποθεώνουν στα σχόλια για τον «απίθανο χορό» της και τις εντυπωσιακές της φιγούρες.
Δείτε το βίντεο
Το πρωί της 24ης Ιουνίου, η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τον εαυτό της. «Το αγαπημένο μου πιάτο είναι τα παραδοσιακά γεμιστά», απάντησε σε σχετική ερώτηση, ενώ σε άλλο σημείο της πρώτης της τηλεοπτικής εμφάνισης ανέφερε πως βρίσκεται σε σχέση. Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει κάνει μια μικρή παρέμβαση στην εικόνα της, βάζοντας υαλουρονικό στα χείλη.
Την Τετάρτη 25 Ιουνίου, έκανε μια ακόμα εμφάνιση στην ίδια εκπομπή, μιλώντας για την καθημερινότητά της. Όπως δήλωσε στη νέα της συνέντευξη: «Σηκώνομαι επτά η ώρα το πρωί και πάω στο μαγαζί μου και μαγειρεύω μέχρι τις δώδεκα. Μετά τα στήνω στη βιτρίνα, Είμαι στο μαγαζί μου μέχρι τις έξι που το κλείνω. Μετά το μαγαζί πάω σπίτι, κάνω ένα ντους, κάνω προπόνηση και αν προλάβω θα πάω για κανέναν καφέ και μετά ξεκούραση για την άλλη μέρα. Όταν χορεύω πηγαίνω στο μαγαζί περίπου στις έντεκα η ώρα και φεύγω από εκεί στις τέσσερις το πρωί».
Ολες οι Ειδήσεις
- Πατήσια: Συνελήφθη ο 43χρονος Αλβανός για τη διπλή δολοφονία της πρώην του και του συντρόφου της στο Λουτράκι – Ομολόγησε άλλους δύο φόνους
- Άρχισε το μπρα ντε φέρ για το καλώδιο: Τουρκική αντι-NAVTEX για το γαλλικό πλοίο – «Κάποιες περιοχές είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας», ισχυρίζεται η Άγκυρα
- Έλενα Κρεμλίδου: Η νέα περιπέτεια με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της με AI – Έχει καταθέσει μήνυση (βίντεο)
- Φωκάς Ευαγγελινός: «Δεν θα είμαι φέτος στη Eurovision» – Αυτός είναι ο λόγος που απέχει από την ελληνική αποστολή (βίντεο)
- Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους
- Εκδόθηκε η NAVTEX για το πλοίο που θα κάνει έρευνες για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
- Κέλλυ Κελεκίδου: Έκλεψε την παράσταση στην «Αθηναία» – Εκρηκτική πρεμιέρα και εντυπωσιακά outfits! (εικόνες)
- Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Νοεμβρίου, με ρεκόρ συμμετοχών που ξεπερνούν τις 85.000 – Μοναδικές εκπλήξεις στο Χωριό των Χορηγών και δράσεις για τους δρομείς από την Allwyn Hellas
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook