Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά στις φήμες χωρισμού με την Έλενα Τσαβαλιά: Το διασκεδάζω, όλοι ξέρουμε γιατί γίνεται
Ο κόσμος και το παιδί μας ξέρουν ότι είμαστε μαζί, τόνισε ο κωμικός
Με άκρως εξομολογητική διάθεση ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και ρωτήθηκε αν θυμώνει με τα δημοσιεύματα που τον «χωρίζουν» με την Έλενα Τσαβαλιά.
Όπως λέει δεν θυμώνει καθόλου, αντίθετα: «Το διασκεδάζω. Από εκεί και πέρα, ξέρουµε όλοι γιατί γίνεται. Ο κόσµος ξέρει ότι είµαστε µαζί, µας απολαµβάνει στο θέατρο, το παιδί µας ξέρει ότι είµαστε µαζί.
Ο γιος σας, ο Χάρης, τι κάνει;
Ο Χάρης σπουδάζει ναυτιλιακά. Είναι κάτι που του αρέσει, το έχει επιλέξει µόνος του και τα πάει πολύ καλά. Είναι ένα παιδί µε πολύ χιούµορ. Εχει ταλέντο, αλλά µόνος του επέλεξε να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του.
Αναφερόμενος στην αγάπη του κόσμου, δήλωσε ευτυχισμένος ακόμα και αν του μένουν ελάχιστα λεπτά για τον εαυτό του λόγω της δουλειάς του.
Όπως είπε: «Μπορεί να είναι ο πιο πολυφωτογραφημένος ηθοποιός με το κοινό, από θεατρικές παραστάσεις μέχρι γήπεδα, νυχτερινά μαγαζιά και ταξίδια.
«Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η αγάπη του κόσμου. Θα μου μείνουν μόνο 5 λεπτά να είμαι μόνος μου. Ίσως είμαι ο πιο πολυφωτογραφημένος ηθοποιός με το κοινό, αν υπολογίσεις 35 χρόνια τις φωτογραφίες που έχω βγάλει με τους θεατές, στα γήπεδα, στον Ολυμπιακό, στο εξωτερικό, στα κλαμπ όπου πάω, στα μπουζούκια. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό. Είναι τόσο μεγάλη η λαχτάρα του κόσμου να φωτογραφηθεί μαζί μου και να με πάρει αγκαλιά, να τον πάρω αγκαλιά, που μόνο χαρά μού δίνει», επισήμανε.
∆ιαβάσαµε ότι ένας καλός σου φίλος και συνεργάτης σε εξαπάτησε
Εγώ είµαι ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος. Πιστεύω πολύ στη φιλία. Είχα έναν φίλο ανάµεσα σε άλλους φίλους, 45 χρόνια παιδικό µου φίλο, και τον είχα ορίσει οικονοµικό διευθυντή στην εταιρεία µου. ∆ιαχειριζόταν όλα τα οικονοµικά µου, του είχα τυφλή εµπιστοσύνη, δεν έλεγχα τίποτα από όλα αυτά τα χρήµατα που µπαινοβγαίναν στα ταµεία της εταιρείας και κάποια στιγµή ανακάλυψα ότι µου είχε υπεξαιρέσει ένα µεγάλο χρηµατικό ποσό. Εκανα τις νόµιµες ενέργειες, έκανα αγωγή-µήνυση, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη και έκανε έφεση. Οταν συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος µου έκανε αυτό, έπαθα σοκ. Ηταν δίπλα µου σε όλα τα ανεβάσµατα των παραστάσεων, στα ξενύχτια µου, έβλεπε τον κόπο µου, τον ιδρώτα µου, ήξερε ότι είχα µια οικογένεια που πρέπει να θρέψω. Μιλάµε για µεγάλο χρηµατικό ποσό.
Στην ερώτηση πως είναι να συνεργάζεται µε τη γυναίκα του, απάντησε:
Τέλεια. Με την Ελενα είναι πολύ ωραίο να είµαστε µαζί στη σκηνή, στο θέατρο γενικότερα και στην τηλεόραση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνουµε και θα µου πει αυτά που πρέπει µε ειλικρίνεια – αν έχει να µου πει κάτι. Οτιδήποτε µου λέει το λέει µε αγάπη, γιατί θέλει να µε προφυλάξει. Από εκεί και πέρα, είµαστε στο θέατρο σαν δυο καλοί συνεργάτες. Εχει το καµαρίνι της, έχω το δικό µου. ∆εν υπάρχει αυτή η φθορά του να είµαστε 24 ώρες το 24ωρο µαζί. Φέτος κάνουµε ένα πολύ ωραίο νούµερο µε την Ελενα, και αστείο και συγκινητικό στο τέλος. Κάνουµε δύο µωρά σε δύο καρότσια, που συναντιούνται σε ένα πάρκο. Εχω φέρει από την Αµερική κάτι κατασκευές ειδικές. Συναντιόµαστε σε ένα πάρτι, γνωριζόµαστε, φλερτάρει ο ένας τον άλλον, κάνουµε όνειρα να παντρευτούµε και µέσα από αυτό περνάµε όλη µας τη ζωή. Να κάνουµε ένα παιδάκι, ένα αγοράκι, να τον βγάλουµε Χάρη, και στο τέλος µιλάµε λίγο για την τρίτη ηλικία, όπου λέµε: «Το παιδί θα µεγαλώσει, θα κάνει τη δική του οικογένεια. Θα µας ξεχάσει;». Και περνάµε ένα µήνυµα για τα µικρά παιδιά, ότι δεν πρέπει να ξεχνάµε τους γονείς µας, γιατί οι γονείς µας καθηµερινά µας παίρνουν τηλέφωνο. Η µαµά µου πριν έρθω εδώ µε πήρε τηλέφωνο και µου είπε: «Πάρε µε τηλέφωνο, θέλω να σε ακούσω». Η µάνα είναι µάνα. Κάνουµε, λοιπόν, ένα νούµερο-φόρο τιµής στους γονείς µας, γενικά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Όσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια αποκάλυψε:
Ετοιµάζω στον ΣΚΑΪ ένα σόου. Ο τίτλος θα είναι «Surprise» και γενικά όλο το σόου θα είναι µια έκπληξη. Ο,τι κάνω όλα αυτά τα χρόνια είναι µια έκπληξη. ∆εν ξέρει ο θεατής από πού θα του έρθει. Θα έχει και µια ενότητα που έχει να κάνει µε µια έκπληξη. Σε κάποιον από το κοινό θα του κάνουν έκπληξη αγαπηµένα άτοµα. Ωραίες εκπλήξεις, συγκινητικές, µε χιούµορ και δάκρυα, γιατί και τα δύο συναισθήµατα είναι θεµιτά όταν έχουν αλήθεια µέσα τους και ειλικρίνεια. Αυτό το κάνω και στο θέατρο τα τελευταία χρόνια. Ο κόσµος γελάει πάρα πολύ και στο τέλος κάνω ένα νούµερο που λέω κάποια πράγµατα που συγκινούν. Μου λένε µετά: «Ακόµα κι αυτό µας άρεσε από σας, γιατί λέτε αλήθειες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Απάτη άνω των 3 εκατ. ευρώ από ΜΚΟ: Τα μέλη της εξαπατούσαν τους δωρητές κι έκλεβαν τα χρήματα από εράνους για παιδιά με σοβαρές ασθένειες, έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες κι έπαιζαν στοιχήματα διαδικτυακά (βίντεο)
- «Η οικογένειά του δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει τον Γιώργο Μαζωνάκη, η μητέρα του τον έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο» είπε ο φίλος του Bob Dimitrov (βίντεο)
- Έκακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες Κυριακή και Δευτέρα
- «Πρώτη φορά είδα τον Αντώνη Ρέμο να έχει ενοχληθεί τόσο» – Η απάντηση του δικηγόρου του στις φήμες για φοροδιαφυγή (βίντεο)
- Προανήγγειλε μεταγραφή ο Μπαρτζώκας μετά τον τραυματισμό Μοντέρο: “Πρέπει τώρα να φανούμε σκληροί” (βίντεο)
- Σε διαθεσιμότητα το στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού που έκαψε σπίτι και αυτοκίνητα των πρώην του
- Η πικάντική ατάκα Τζάκρη για τον Τσίπρα: «Το 2015 τον ρ….με – Συζητάω με το ΠΑΣΟΚ (βίντεο)
- Ετσι εξιχνιάστηκε η έκρηξη στην Πλάκα – Η αποκάλυψη του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook