Έγκυος για δεύτερη φορά η Αλεξάνδρα Νίκα – Το νέο «διέρρευσε» λίγες ώρες μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο ο του 2025, όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τον επισπεύσει, λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης
Σύμφωνα με τα nea.gr, που είναι και το μοναδικό μέσο που κατάφερε να εξασφαλίσει πλάνα από τον γάμο του ζευγαριού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.
«Το ζεύγος Αργυρού-Νίκα ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά του — λίγες ώρες μετά τον παραμυθένιο γάμο στο Grand Resort και τη δεξίωση στη βίλα στο Μαύρο Λιθάρι», γράφει η λεζάντα στην ανάρτηση από tanea.gr στο Instagram .
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και έχει ήδη έναν γιο, τον 8 μηνών Βασίλη – όπως είναι το όνομα που θα πάρει – παντρεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουλίου σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με κουμπάρους τη Μαριάννα Λάτση και τον επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτος, στενοί φίλοι του τραγουδιστή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο Μαύρο Λιθάρι στην οικία Νίκα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Εκεί διέρρευσε και το πρώτο βίντεο από τον γάμο τους ζευγαριού, καθώς ο τραγουδιστής και η σύζυγός του είχαν ζητήσει από τους καλεσμένους τους να μη δημοσιεύσουν τίποτα στα social media για να ζήσουν τη μέρα αυτή όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πέρα όμως από τον γάμο του, το ζευγάρι είχε ακόμη έναν λόγο να χαίρεται αφού όπως όλα δείχνουν σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά με την Αλεξάνδρα Νίκα να είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζούλια Αλεξανδράτου: Η επιστροφή στα social media και τα σχόλια για την εμφάνιση της (βίντεο)
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «20 χρόνια Δελφινάριο» – Σάββατο 21 Μαρτίου στις 22:00 στο MEGA (Τρέϊλερ)
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Έρχεται «Σιβηρική εισβολή» με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, βοριάδες και χιόνια στα ορεινά
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 00:40 – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι εξελίξεις από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- ERTFLIX: Αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη
- «Prime Time»: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ο αόρατος νους – Τρίτη 17 Μαρτίου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
- «THE WALL», με τον Χρήστο Φερεντίνο: Από τη διάσωση στη θάλασσα, μπροστά από τον «τοίχο» – Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 21:40, στον ΣΚΑΪ
- Πέντε συμπαραγωγές της ΕΡΤ βραβεύτηκαν στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook